Sunday, December 2, 2007

Liverpool - Bolton 4-0

To tidligere Liverpool-spisser kom til Anfield for å ta hevn, men måtte dra hjem som slaktoffer. Se målene her!

>>> Igjen leverer våre gutter en utrolig solid forestilling. Første omgang startet med høyt Liverpool-press helt fra starten og den første store sjansen kom etter bare fem minutter.

Men i det 17. minutt fikk vi hull på byllen da Sami Hyypia igjen var frampå med hodet, etter et innlegg fra Steven Gerrard. Gerrard var selvsagt som vanlig involvert i det meste og viste sin briljante passningsfot da han spilte gjennom Ferando Torres som scoret sikkert etter 44. minutter.

Laget som startet var, som vanlig, ikke det samme som nedsablet Porto i midtuka. Og Lucas Leiva fikk starte ved siden av Gerrard. En posisjon han ser ut til å mestre helt flott. Det er tydelig at Benitez er i ferd med å bake ham inn i førstelaget på fast basis nå.

Andreomgangen ble i det hele tatt en transportetappe - særlig etter at Gerard satte inn en straffe, etter at Peter Crouch ble felt. Noe billig vil sikkert enkelte hevde. Derfra og inn hadde ikke Bolton mye å by på - ikke det at de hadde hatt mye å vise fram før i kampen heller.

Prikken over i'en var det Ryan Babel som stod for, etter at å ha kommet inn for Harry Kewell, som forøvrig også hadde en god kamp.

Dermed måtte Anelka og Diouf reise hjem med uforettet sak, som noen slaktofre!

Les også kampreferat hos Liverpool.no og VG.no/live!

Se målene her:


Laget som startet:
Reina, Arbeloa, Hyypiä, Carragher, Riise, Benayoun, Gerrard, Lucas, Kewell, Torres, Crouch.

Benken:
Itandje, Kuyt, Babel, Mascherano, Hobbs.

No comments:

Post a Comment