Sunday, December 16, 2007

Liverpool - Manchester United 0-1

Søndag var det klart for superoppgjør på Anfield mellom de to kanskje bitreste rivalene i Engelsk fotball.

Rafa Benitez overrasket med å ikke gjøre noen spillerbytter siden seieren mot Marseille på tirsdag. Kampen startet naturlig nok i et enormt tempo, men med få sjanser de første minuttene.

Den første halvtimen er egentlig nokså sjansefattig, med et par halvsjanser til hvert lag, som føler hverandre på tennene med mye hard jobbing på midtbanen. Men etterhvert får Liverpool et enormt store muligheter, blant annet der Uniteds keeper er helt på skogtur. Men to ganger redder Manchesterspillere på streken.

Christiano Ronaldo fikk ikke de store rommene han ofte får og ble blant annet effektivt stoppet av John Arne Riise flere ganger.

Lenge lukta det uavgjort til pause. Men det var før Giggs etter en corner la ballen til Carols Tevez som scorer i det 42. minutt.

Andre omgang startet som vanlig med avspark i retning mot The Kop, og med større trøkk mot United-målet. Men det ble med å stange mot United-forsvaret.

I det 65. minutt kom "supersub" Ryan Babel inn for Harry Kewell. Sju minutter etterpå ble Dirk Kuyt erstattet av Peter Crouch. Og det siste byttet var Fabio Aurelio for Riise.

Den siste delen av kampen produserer Liverpool mange innleggg inn i Uniteds 16. meter. Men vi er ikke kliniske eller hardt arbeidende nok i boksen til å produsere noe mål. Og da Steven Gerrard ikke klarte å sette ballen i mål fra 18 meter i det 92. minutt var dessverre kampen i realiteten over.

Se målet til Tevez her:


Se sammendrag av kampen her:


Les også kampreferaterLiverpool.no og VG.no/live!

Laget som startet:
Reina, Arbeloa, Hyypiä, Carragher, Riise, Benayoun, Gerrard, Mascherano, Kewell, Torres, Kuyt.

Benken:
Itandje, Aurelio, Crouch, Babel, Lucas.

En liten trøst i en trist stund:

No comments:

Post a Comment