Sunday, December 30, 2007

Manchester City - Liverpool 0-0

Søndag møtte Liverpool, som ligaens beste bortelag - Manchester City, som er ligaens beste hjemmelag.

Kampen på City of Manchester Stadium startet i høyt tempo. Etter tre minutter går Fernando Torres ned i en duell, men det er heldigvis ingen skade på storscoreren.

Liverpool har mesteparten av trykket framover i de første minuttene, men Pepe Reina holder på å gjøre seg bort i det 7. minutt. Heldigvis uten at det førte til noen større mulighet for City. Fem minutter etterpå er de igjen farlig frempå, og har overtatt mye av initiativet i kampen. Liverpool er også frampå innimellom, men dessverre ikke med samme giftighet så langt.

Deretter kommer en periode der Liverpool har flere store sjanser, men igjen uten at det gir uttelling.

Andre omgang starter med to enorme sjanser for Fernando Torres som burde gitt mål! To minutter etterpå blir Torres tatt hardt på ca. 20 meter og Steven Gerrard tar frisparket som suser rett utenfor stolpen.

Kampen fortsetter med til tider meget stort Liverpool-press, men City forsvarer seg svært godt. Og Liverpool kommer til mange gode sjanser, uten at det gir uttelling. Og i det 85. minutt får vi en enorm sjanse, men dessverre blir den reddet på streken av City.

Så kom Ryan Babel inn for Harry Kewell i det 73. minutt.

NB: Artikkelen oppdateres underveis i kampen! Trykk F5!

Les også kampreferat hos Liverpool.no og VG.no/live!

Laget som startet: Jose Reina, Steve Finnan, Jamie Carragher, Alvaro Arbeloa, Fabio Aurelio, Yossi Benayoun, Steven Gerrard, Javier Mascherano, Harry Kewell, Fernando Torres, Dirk Kuyt.

Benken: Charles Itandje, John Arne Riise, Andriy Voronin, Xabi Alonso, Ryan Babel

No comments:

Post a Comment