Tuesday, December 4, 2007

Mistanker om kampfiksing?

Var Liverpools storseier over Besiktas i Champions League fikset?

I følge The Daily Mail skal Liverpool nå ha kommet i søkelyset for sin nedsabling av Besiktas 8-0 i november - kampen der Yossi Benayoun scoret et hattrick. Avisa skriver at kampen er mistenkt på grunn av uregelmessige mønstre i måten folk satte penger på oppgjøret.

Rapporter i Tyskland skal tyde på at Besiktas-spillere, som har svært mye mindre i lønn enn våre gutter, skal ha blitt kontaktet av betting-syndikater i Asia.

Den tyske avisa Sueddeutsche Zeitung skal ha antydet at det veldig plutselig kom svært mange spill på at kampen ville få mange mål.

UEFA skal ikke ennå ha tatt kontakt med Liverpool, og ingen i klubben vil ennå kommententere saken da de sier de ennå ikke kjenner noe til den.

Om dette stemmer er det selvsagt en skandale. Men heldigvis virker det som det er Besiktas som eventuelt er den skyldige klubben, som rett og slett bare ga Liverpool en lett jobb.

Hva tror du?

Til tross for at Peter Crouch har sagt han vil bli i klubben og at Rafa Benitez sier han ikke vil selge ham, fortsetter transferryktene om ham å komme.

Denne gangen er det City-manageren som er i tvil om han skal bruke £12m på Nicolas Anelka eller £8m på Peter Crouch, i følge bloggen Football Corner. En melding som opprinnelig stammer fra the Daily Mail.

No comments:

Post a Comment