Monday, December 10, 2007

Ryktebørsen: Klinsmann?

Får vi en tysk mann inn i managerstolen om Rafa Benitez får sparken?

Nå er det ikke lenger bare spillere som dukker opp på ryktebørsen, men også managere. For idag spekuleres det i at Jürgen Klinsmann skal være Hicks og Gilletts favoritt til å ta over dersom Rafa Benitez får sparken.
Den tidligere Tottenham-spissen skal være klar for å komme tilbake til Europa fra sitt eksil i USA og The Telegraph mener at tap mot Marseille og Manchester United denne uka kan skape et brudd i det allerede såre forholdet mellom Benitez og våre eiere.

Klinsmann bor for tiden i California, men skal ha uttalt at han er interessert i å komme tilbake til fotballens verden.

Nok et gammelt transferrykte dukker igjen opp også denne mandagen. Det handler om den spanske superspissen David Villa. En spiss som selvsagt ville utgjøre et utrolig par sammen med Fernando Torres.

Men det virker litt merkelig. Det er Sportingo som linker Liverpool til spilleren, og viser til en artikkel i The People. Men der er det kun Chelsea og Manchester United som blir nevnt som interessenter.

Men David Villa skal i følge avisa ønske seg bort fra Spania, og da vil alle klubber av en viss størrelse selvsagt være interessert. Også Liverpool. Og med vår spanske kobling er vi trolig en minst like spennende klubb som andre.

En spiller som også har dukket opp på ryktebørsen siste døgnet er Boca Juniors spiss Gabriel Rodriguez.

I følge The People skal argentinere ha imponert stort på juniornivå og blir kalt "den neste Carlos Tevez".

Liverpool har allerede et godt forhold til Boca etter låneavtalen for Gabriel Paletta, som Benitez håper skal gjøre det enklere å få over spisstalentet til England.

No comments:

Post a Comment