Saturday, December 29, 2007

Ingen salg - Rafa har trua

Det blir ingen salg av spillere i januar, bare kjøp av nye. Rafa Benitez tror fortsatt vi kan vinne Premier League.

Under en pressekonferanse fredag, foran Manchester City-kampen søndag, avslørte Rafa Benitez at han ikke har noen intensjoner om å selge spillere i januar. Dermed kan vi glemme alle spekuasjoner om at det ikke finnes penger i januar, eller at vi selge for å kunne kjøpe. For han er også klar på at det er "business as usual" når det kommer til å hente spillere i transfermarkedet.

- Vi vil fortsette å forsøke å finne de rette spillerne til rett pris. Vi har snakket sammen, og det er ingen problemer, for vi tenker på samme måte, sier han i følge Liverpool Daily Post og peker med det også på problemene som har vært mellom ham og eierne.

- Og vi vurerer ikke å selge noen av spillerne våre, for vi vil trenge dem til resten av sesongen, vi har både FA-cupen, Premier League og Champions Leage, så vi har ingen planer om å la noen gå, sier han videre.

Benitez sier også at han ønsker at vi skal fortsette den gode trenden som er i ferd med å skapes i julekampene, når vi møter City på søndag. Hvis det forsetter sånn mener Rafa at vi kan vinne ligaen.

- Jeg tror vi fortsatt kan vinne ligaen, men vi må fokusere på å vinne på samme måte som vi har gjort i jula, sier han i følge avisa. Og sikter også til at både Arsenal og Chelsea har spilt uavgjort mens vi har vunnet.

Så får vi håpe at Rafa Benitez har magien med seg også i andre halvdel av sesongen, slik som i dette legendariske klippet!

No comments:

Post a Comment