Monday, December 31, 2007

To spillere på vei

Det ser ut til at Rafa Benitez vil hente minst to spillere i januar. Men hvilke?

Etter den frustrerende 0-0-kampen mot Manchester City søndag virker det stadig mer sannsynlig at vi trenger flere spillere i stallen. Og Liverpool skal være svært nær signering av kontrakter for to spillere.

- Vi har noen spillere og vi har noen transfermål. Vi vil forsøke å hente de spillerne vi trenger. Kanskje én, kanskje to - hvis alle er skadefrie så vet du aldri. Vi jobber hardt med dette og er svært nær, sier Benitez i følge Liverpool Daily Post.

- Inntil de faktisk skriver under på kontraktene må vi jobbe med de spillerne vi har her. Men vi føler oss ganske trygge på at vi kan få de rette spillerne til den rette prisen, og det vil gjøre oss godt, sier han videre i følge Setanta Sports.

Men hvem er disse to spillerne? At det er minst en midtstopper eller spiller for backrekka kan vi føle oss nokså trygge på. Og i følge avisa The People kan det faktisk bli Real Madrids Gabriel Heinze. Avisa hevder at den spanske klubben ønsker å bruke forsvarsspilleren og Julio Baptista som lokkemat for å forsøke å hente hjem Xabi Alonso til gamlelandet.

Spissen Baptista var på utlån til Arsenal sist sesong og har akkurat klart å kjempe seg tilbake til førstelaget på Bernabeu. Sist uke scoret han et flott mål mot Barcelona.

Kan det være disse to det er snakk om? Bentez har jo sagt at han ikke vil selge noen spillere i januar, men kanskje han får kjøpe disse to kun for cash. Det kunne vært et godt og spennende tilskudd til stallen vår, spør du meg.

Liverpool Daily Post spekulerer imidlertid i at den defensive spilleren kan være Richard Dunne, som viste slike glimrende stopperegenskaper mot oss på søndag. Og det er mange ting som taler for å hente den irske landslagsspilleren.

Måten han spilte mot oss søndag minte mye om Jamie Carragher og hans måte å jobbe på i forsvaret. Han er bare 22 år gammel og et stort talent for framtida. Og kanskje viktigst av alt: Han hater Manchester United!

1 comment:

  1. Richard dunne er født i 1979. For meg blir det kjapt regnet i hodet 28 år, ikke 22.

    ReplyDelete