Thursday, December 20, 2007

Nederlandsk talent på vei?

To store talenter skal være på vei fra Nederland og Ajax til Premier League. Havner en av dem hos oss?

Nettstedet About a ball forteller om en rapport i den hollandske avisa De Telegraaf. Der heter det at de to Ajax-talentene Urby Emmanuelson - Ajax' førstevalg på venstreback og Hedwiges Maduro, lagets defensive midtbanespiller - er på vei bort fra laget.

Det er sistnevnte som nå linkes til Liverpool. En spiller som slo gjennom på Ajax' førstelag omtrent samtidig som Emmanuelson, men som nå nekter å skrive under på en kontraktsforlengelse - utover sommeren 2008. Og isteden for å la ham gå gratis til sommeren vil trolig Ajax ønske å få inn litt penger for spilleren som har spilt 60 kamper for klubb og 12 kamper for landslaget.

22 år gamle Maduro ble i 2003-2004-sesongen kåret til Ajax' største talent. Avisa spekulerer i at spilleren kan ende opp hos Portsmouth dersom vi kjøper Sulley Muntari som erstatning for Javier Mascherano. Eller at han kommer til oss som en direkte erstatning for Mascherano - eller Sissoko, som fort også kan forsvinne.

For meldingene om at Momo Sissoko drar i januar fortsetter å komme. Denne gangen er det The Mirror som mener at Juventus-sjef Claudio Ranieri kommer til å legge inn et bud i januar.

Sissoko kommer i følge avisa til å ha samtaler med Rafa Benitez om sin mangel på spilletid, og dette skal ha vekket Juventus og Inter Milan.

I tillegg mener avisa å vite at Scott Carson og Peter Crouch vil bli solgt.

I dag kom også meldingen om at Liverpool er en av mange klubber som er interessert i Fiorentinas midtstopper Tomas Ujfalusi.

Setanta Sports og Sky Sports melder at den tsjekkiske landslagsspilleren bare har seks måneder igjen av kontrakten sin og vurderer sin situasjon - riktignok med Spania som ønsket reisemål. Men i følge hans agent er Liverpool en av mange klubber som har spurt om hans tilgjengelighet.

No comments:

Post a Comment