Wednesday, December 19, 2007

Rafa har penger, men til hvem?

Det blir ikke transferstopp i januar. Pengene vil bli gjort tilgjengelig og flere spillere linkes.

Tidligere har avisa the Daily Mail hevdet at Rafa Benitez ikke får penger til å kjøpe spillere i januar. Dette blir nå imidlertid tilbakevist av Rick Parry som tull og tøys, melder BBC.

Her meldes det også at man vil vente til sommeren med å sikre seg Javier Mascheranos tjenester på fast basis.

Og også The Mirror melder at Rafa og Parry ikke skal gå med tom lommebok i januar. Våre eiere skal ha lovet at det blir kjøpt minst én spiller.

Og om Rafa får penger til å hente nye ansikter i januar kan visstnok Bayern Munchens Philipp Lahm være en aktuell spiller, melder The Times. Men i følge avisa skal Manchester United står foran oss i køen, spesielt med tanke på prislappen på den doble Bundesliga-vinneren.
Lahm har spilt på begge sider av forsvaret, men brukes nå mest som ving-back, og 24-åringen prises i følge avisa til utrolige £20m.

Den opprinnelige årsaken til krangelen mellom Rafa Benitez og våre amerikanske eiere skal blant annet ha vært ønsket om å kjøpe Milans midtstopper Kakha Kaladze. Og interessen for ham skal ikke ha forsvunnet.

I følge Goal.com melder avisa Marca at Rafa forbereder et bud på spilleren, men at han må selge for kjøpe. De har altså ikke fått med seg at pengekrana likevel ikke er skrudd igjen på Anfield.

5 comments:

  1. Trist og si det men vi trenger nok engang en kantspiller. En i verdensklasse. Quaresma håper jeg ender opp i klubben. Men han kan kanskje vente til i sommer. Det ultimate scenario nå ville være å selge Kuyt og kjøpe Huntelaar. Da har vi en fenomenal angrepsrekke med Torres/Huntelaar som førstevalg og Crouch, Voronin som back-up. Så må vi selvfølgelig sikre oss Mascherano.
    Da står vi igjen med dette:


    Inn:

    Quaresma(Kan vente til i sommer)
    Huntelaar
    Kaladze

    Ut:

    Kuyt
    Sissoko
    Carson

    ReplyDelete
  2. Ja, jeg er faktisk tilgbøyelig til å være enig. Kuyt har vært skuffende de siste månedene, Sissoko kan vi bare selge og Carson må få lov til å gå... ;o)

    ReplyDelete
  3. jeg syns ikke vi skal selge kuyt...selv om han har en dårlig periode no så har han gjennom mange sesonger i nederland bevist at han er en notorisk målgjører...da vil jeg heller selge crouch...

    hva med å kjøpe en ung og veldig lovende forsvarer fra HSV ved navn kompany?

    også kan jo sergio ramos hentes inn også....da har vi kvalitet i lang tid fremover

    ReplyDelete
  4. Men da er vi også bankerott i lang tid fremover. Kompany ville koste 150 mill og Ramos går aldri fra Real Madrid.

    ReplyDelete
  5. trur nok ikkje det er realistisk og i det heile tatt tenka på ramos!

    ReplyDelete