Sunday, December 16, 2007

Ingen penger i januar?

Mandag blir det showdown mellom våre Texas-milliardær-eiere og Rafa Benitez. Hva blir resultatet?

I følge en artikkel i The Daily Mail skal nemlig Hicks og Gillett være klare for å gi Rafa Benitez beskjeden han IKKE vil ha. Avisa mener å vite at det ikke vil bli stilt noe transferbudsjett til rådighet i januar. En av grunnene til at Rafa i sin tid tok sin hatt og gikk fra Valencia.

Dette vil selvsagt passe dårlig inn i planene til Benitez, som ønsker å hente inn en førsteklasses midtstopper i januarvinduet. Men amerikanerne skal ha bestemt seg for at det er stadionplanene som er viktigst akkurat nå. Noe som er veldig merkelig sett i lys av deres tidligere uttalelser om at finansieringen av nytt stadion ikke skal påvirke utviklingen av laget og innkjøp av spillere.

Jeg mener det er utrolig defensivt av våre nye eiere om man i januar ikke skal få gjøre enkelte utskftninger i spillerstallen. Nå er vi på sporet av ligagullet, noe som vil være utrolig viktig for klubben. Og våre nye eiere har faktisk ikke brukt spesielt mye penger på nye spillere, hvis vi sammenlikner med andre storklubber. Så om Rafa Benitez i kampens hete bestemmer seg for å dra fra Anfield på grunn av gjerrige eiere vil jeg ikke være veldig overraska... han har gjort det før!

Søndagens kamp mot Manchester United på Anfield kan bli spesiell på flere enn én måte. Den er selvsagt svært viktig i forhold til ståa i ligaen. Men for én spiller blir den ekstra spesiell. Dette er nemlig første kamp mot United for Fernando Torres, en spiller som Alex Ferguson skal ha forsøkt å hente minst tre ganger!

Ferguson sier i følge The Soccer Blog at han har forsøkt å signe Torres ved flere anledninger.

- Vi har forsøkt å hente ham i flere år, men fikk aldri til noen avtale, sier Ferguson, og vil forhåpentligvis ergre seg stort over det etter søndagens oppgjør.

Forøvrig vil jeg berømme 16 år gamle Christian Sodd Aaen for å ha samlet nesten alle målene til Fernando Torres i denne videoen. Utrolig kult å se vårt rekordkjøp og hans valutta for pengene på denne måten:

1 comment:

  1. Christian Sødal Aasen. Ser det er veldig mange som har reagert på at de så vidt ser forskjellen på sodd og Sødal.

    Takk for at du pasta den <3

    ReplyDelete