Friday, December 21, 2007

Spion på Anfield?

Samme dagen som det ble klart at vi møter Inter Milan i Champions Leage neste år går ryktene om en konkurrent til Rick Parry i klubben.

Her kan du høre Rafa Benitez snakke om sine reaksjoner på trekningen av den italienske serielederen i Champions League!
Våre amerikanske eiere har ansatt en "spion" som skal være deres øyne og ører på Anfield, melder the Daily Mail.

Den nye mannen, som skal være en amerikaner med kontor i Holland, skal rapportere direkte til Gillett og Hicks - og kan være en potensiel "konkurrent" til Rick Parry. Avisa spekulerer i at dette setter Parrys framtid i klubben i et usikkert lys.
Og jeg synes det er merkelig om dette stemmer. Det kan bety at kommunikasjonen som går mellom Parry, den representanten som våre eiere allerede har i Liverpool, og Hicks & Gillett ikke er god nok. Da føles det merkelig å ansette en ny mann før man eventuelt har forsøkt andre løsninger.

Hva mener du?

Den samme avisa - the Daily Mail - gjentar også ryktet om at Jürgen Klinsmann venter i kulissene om Rafa Benitez skulle få sparken denne sesongen. Benitez har sagt han ønsker en forlengelse av kontrakten han har med klubben, men våre eiere skal være fans av den tyske treneren.

Men det spekuleres i at Rafa får sparken til sommeren og at Klinsmann er nestemann på vei inn i managerstolen. Men det vil vi vel ikke?
I følge Sportingo melder flere medier at Liverpool skal gjøre klar et kjempebud på på Valencias superspiss David Villa.

Den største favoritten til å hente spanjolen skal imidlertid være Spurs-sjef Juande Ramos som skal ha storreingjøring i troppen sin for å finansiere et slikt kjøp.

Og jeg finner det svært usannsynlig at vi skal hente en så dyr spiller som Villa akkurat nå. Riktignok har våre eiere sagt at det vil bli kjøpt spillere i januar. Men signalene om klubbens økonomi på overgansmarkedet i januar virker ikke så sterk at vi kan gjøre noen slike storkjøp.

Eller hva tror du?

1 comment:

  1. Villa hadde vært en drøm, men det virker litt usannsynlig...

    ReplyDelete