Sunday, December 23, 2007

Ryktebørsen: Ufjalusi, Heinze eller Bridge?

Noen transfermål glipper og andre dukker opp. Ryktebørsen tar ikke juleferie!

Liverpool.no melder altså i dag at Milan-stopper Kakha Kaladze trolig glipper i overgangsvinduet i januar. Og som tidligere meldt skal tsjekkiske Tomas Ufjalusi isteden være et aktuelt overgangsmål i januar.

Men i dag dukker det opp igjen en gammel kjenning på ryktebørsen. For sagaen om Gabriel Heinze ser nemlig ikke ut til å være helt over. For i følge The Soccer Blog skal Rafa Benitez igjen ønske å få det til å ryke ut av ørene på Alex Ferguson, ved å hente den tidligere United-backen fra Real Madrid.

Bloggen hevder at Heinze er Benitez' mest ønskede transfermål i januar. Men om han skulle glippe igjen skal isteden Chelseas Wayne Bridge være et alternativ. Det hevdes at Bridge skal være tilgjengelig for omkring samme typen penger som Heinze - omkring £5m.

Bridge har igjen to sesonger av sin kontrakt på Stamford Bridge, men skal være frustrert over å stå bak Ashley Cole i køen inn på førstelaget. Så er spørsmålet om en avtale med enten Ufjalusi, Heinze eller Bridge betyr slutten for John Arne Riise i Liverpool.

I dag dukker også et annet kjent navn opp på transferradaren. for i følge Talkingsoccer skal Barcelonas midtbanespiller Giovani dos Santos være klar for å flytte på seg. Den mexicanske spilleren har ikke signert noen ny kontrakt med den spanske klubben og hans agent Pini Zahavi har startet jakten på en ny arbeidsgiver.

I følge avisa DiarioSport skal både Liverpool, Arsenal, Chelsea, Manchester United og Real Madrid ha blitt kontaktet. Dos Santos har vært på banen 15 ganger denne sesongen for Barcelona, men 11 av dem som innbytter.

Et helt nytt navn som dukker opp i dag er argentineren Germán Denis. Men hvem i all verden er han? Vel, i følge Footballing World er han en spiss som tidligere i karrieren har slitt litt med å finne nettmaskene. Men i en alder av 26 år har han virkelig begynt å blomstre.

Han har vært innom en rekke klubber, som Arsenal de Sarandí og den italienske Serie B-klubben Cesena. Og i den argentinske ligaen har han det siste halvåret scoret 18 mål på 19 kamper for Independiente som ligger midt på tabellen. Det har blant annet gitt han plass på det argentinske landslaget.

Og til slutt vil jeg fortelle at det i dag er blitt avslørt at Steven Gerrard i sin tid forsøkte å overtale Thierry Henry til å komme til Liverpool.

Premiership Latest melder at vår kaptein i sommer sendte Henry noen tekstmeldinger, men at han valgte Barcelona selv om han har stor respekt for Merseyside-klubben.

Og med det ønsker jeg alle en riktig god jul!

No comments:

Post a Comment