Sunday, February 3, 2008

Benitez planlegger blodbad?

Det er tid for å se framover mot sommeren. Hvilke spillere får bli? Hvem må gå? Planegger Rafa Benitez storoppvask i troppen? Gerrard til Inter?

I følge rapporter fra den tidligere så pålitelige Liverpool Echo-reporteren, Chris Bascombe - nå i News of the World, vil det bli et skikkelig blodbad på Anfield kommende sommer.

Han skal være den journalisten med de beste kildene på innsiden av systemet og mener å vite at Xabi Alonso, Peter Crouch, Harry Kewell, John Arne Riise og Andriy Voronin i hvert fall står for fall - ut av troppen.

Bascombe mener at Alonso vil bli sendt tilbake til Spania etter å ha røket uklar med Benitez. Fabio Aurelio, Dirk Kuyt, Charles itandje og Steve Finnan skal også ha en usikker framtid på Anfield.

Men det hele kommer selvsagt an på hva eiersituasjonen blir framover. Om Rafa Benitez får tillit etter denne sesongen av våre nåværende eiere, eller om DIC kommer inn og eventuelt vil ha ham med videre.

Etter min mening, om denne sesongen blir den fiaskoen det ser ut til, kan det være lurt på skifte ut deler av det gamle blodet i troppen med noe nytt. Både Riise, Voronin, Kuyt, Kewell og Aurelio kan vi godt selge for min del og erstatte med mer spennende spillere. Men Crouch, Alonso, Itandje og Finnan mener jeg er solide spillere vi bør beholde.

Hva mener du?

Også fortsetter historiene om Steven Gerrard å komme. Denne gangen er det vår kommende Champions League-motstander Inter Milan som skal ønske å sjekke tilgjengeligheten for vår kaptein.

Milan-manager Roberto Mancini skal se Gerrard som den perfekte siste brikken i sitt puslespill for å bli en klubb som regjerer i Serie A og i Europa. I følge TribalFootball melder Controcampo (hva det nå måtte være?) at Mancini har snakket med agenter for å forsøke å hente Gerrard ved sesongslutt.

Mancini skal være overbevist om at Gerrard ikke trives med å være i en klubb som sliter med å konkurrere med de beste i den hjemlige serien. Og hvis Liverpool ikke klarer å komme tilstrekkelig oppover på tabellen til å få en Champions League-plass neste sesong vil det være grunn nok for Inter Milan til å legge inn et bud.

At en så godt spiller som Steven Gerrard fortsetter å være i en klubb som ikke vinner ligaen er jo egentlig ganske utrolig. Han kan gå til hvilken klubb i verden han måtte ønske og få den lønna han måtte ønske å be om. Men jeg både håper og tror at Gerrards hjerte banker så hardt for sitt elskede Liverpool at han blir i klubben ut karrieren!

Hva tror du?

1 comment:

  1. Er veldig enig med deg i de spillerne du vil ha ut og de du mener vi bør beholde:)
    Eneste er Finnan som jeg godt kan bytte ut dersom det betyr at vi kan få Daniel Alves eller en i hans kaliber inn i troppen.
    Når det gjelder Gerrard så tviler jeg på at han forlater Liverpool og han gjør det hvertfall ikke for Inter eller en annen utenlands klubb rett og slett fordi han har vunnet alt untatt Premier League og uansett hvor mye man vrir og vender på det så er sjansen for å vinne PL større i Liverpool enn i Inter:D Hvis Gerrard skulle bytte klubb så er det nok bare Man U, Chelsea og Arsenal som er aktuelle. Hvis han skulle gå så håper jeg på Chelsea så kan Lampard og Gerrard danne et superpar som aldri kommer til å funke. Men personlih så tviler jeg sterkt på at Gerrard forsvinner. Han vet Liverpool kommmer til å få sin sjanse før han slutter karrieren.

    ReplyDelete