Friday, February 29, 2008

Velkommen Javier!

Javier endelig på permanent kontrakt! Hicks kjøper hele klubben? Benitez tilbake til Spania?

Da kan vi altså endelig ønske Javier Mascherano velkommen på permanent basis til Liverpool FC. En nyhet vi har ventet på med lengsel og ikke så rent lite smerte, ganske lenge. Etter alle spekulasjonene som har gått er det godt at Javier endelig er vår "eiendom" og skal gjøre jobben på midtbanen sammen med Steven Gerrard i minst fire sesonger framover.

Hjertelig velkommen Javier!

Men det mest interessante spørsmålet i dag dreier seg om hva som skjer med Tom Hicks. I dag har vi altså fått vite at han faktisk kan stoppe Gillett fra å selge sin eierandel til Dubai International Capital (DIC) og Sjeik Mohammed.'
I følge Daily Mail vil DIC bare kjøpe Gilletts andel dersom de kan få flertall i klubbens styre. Det betyr at de også trenger å kjøpe en del av Hicks' aksjer. Men det kan bli vanskelig dersom Hicks ikke ønsker å selge.

- Det er mange grunner til at jeg ikke har kunne ordne dette , som jeg ikke kan diskutere, sier Hicks om eierskapsproblemene.

- Men jeg forbereder meg på å komme posisjon til å kunne ordne det, sier Hicks videre.
Og hva betyr egentlig det? Skal Hicks skaffe kapital nok til å ta fullstendig kontroll over klubben og kjøpe ut Gillett?

Samtidig har en historie nå allerede en stund sirkulert om at Atletico Madrid ønsker seg både Rafa Benitez og Pepe Reina.

Historien, som blir gjengitt hos Kop-TV, sier at Benitez vil bli gitt en transfer-pung på omkring £40m, dersom han bruker Atletico som unnskyldning for å pakke sakene sine og reise fra Merseyside.
I tillegg ønsker spanjolene seg vår rekordkeeper Reina, som altså er den keeperen på Anfield som behøvde færrest ligakamper for å holde buret rent 50 ganger.

Atletico-sjefene skal ha hatt et møte på mandag for å diskutere en konkret henvendelse angående Benitez, skriver The Daily Star.

- Vi vet det blir vanskelig å få ham hit, men vi skal gjøre det vi kan for å få det til, sier en kilde i klubben.

No comments:

Post a Comment