Friday, February 22, 2008

Ryktebørsen: Ung og eldre midtbanespiller

Liverpool linkes nå til både en ung, lovende midtbanespiller og en som trolig er over middagshøyden.
I følge Kop TV skal Rafa Benitez være interessert i å snappe en spiller som karakteriseres som en senasjon foran nesa på Champions Leage-rival Inter Milan. Det er den kroatiske midtbanespilleren Ivan Rakitic det er snakk om, som i dag spiller for Schalke.

Rakitic er født i Sveits og spilte på aldersbestemte landslag for fødelandet, men har latt seg overtale og spiller nå A-landslagsfotball for Kroatia. Han flyttet fra sveitsiske FC Basel til Schalke sist sommer, og en lang rekke klubber fra Serie A og La liga skal være interessert i ham.

- Det har vært kontakt med noen (klubber) og selvsagt kan man ikke si nei til en stor klubb som Inter, sier 19-åringen.

- Men det er Shalke som bestemmer og vi får se hva som skjer, men akkurat nå fokuserer jeg på å gjøre det bra her jeg er, sier Rakitic videre.

Da blir det spennende å se om Benitez eventuelt kommer Inter i forkjøpet, men det er vel egentlig ikke flere midtbanespillere vi trenger nå?

Se Rakitic score mot Bayern Munchen:
Et helt annet, og trolig mye mindre sannsynlig rykte, kommer fra flere kilder, melder Sportingo. Og her gjelder det Lyons veteran på midtbanen, Juninho (Pernambucano).
Gjennom seks sesonger har 33-åringen vært med på å vinne den franske ligaen, men ryktene sier at han kunne tenke seg å avslutte karrieren i en annen liga - da gjerne den engelske. Så nå linkes han både til Portsmouth, Tottenham og Liverpool.

Men, selv om Juninho er en god spiller - og en frisparkekspert av rang, tviler jeg på om Liverpool vil hente en såvidt aldrende mann, når man allerede har såvidt tøff konkurranse på midtbanen som man har.
Eller hva tror du?

No comments:

Post a Comment