Thursday, February 14, 2008

Eierskifte nært forestående?

Vil Liverpool FC skifte eier i løpet av den neste måneden? Skal Steven Gerrard til Italia?

I dag kommer det to så alarmerende meldinger i de ryktespekkede avisene som bare må kommenteres.

Først og fremt gjelder det Dubai International Capital (DIC), med Liverpool-fan - sjeik i ryggen, som ikke har gitt opp å kjøpe Liverpool FC. I følge The Mirror kommer klubben til å skifte eier igjen innen midten av neste måned.

Tom Hicks og George Gillett fortsetter å benekte et slikt salg - men i følge avisa finnes det en plan for et eierskifte som vil gi amerikanerne et godt overskudd for brydderiet.

Avisa viser til kilder i New York som bekrefter at man er svært nære en avtale for å få fjernet texanerne som har skuffet fansen alt for mange ganger etter løftebrudd. Tom Hicks vil imidlertid i følge avisa fortsatt være en del av klubbens styre og stell en periode etter salget. Noe som kan peke tilbake til Hicks' uttalelser om at han kom til å være mer delaktig i klubbens aktiviteter framover, nylig.

Hicks & Gillett skal ha satt prisen på klubben til vanvittige £1mrd, til tross for at de i sin tid bare betalte £219m til David Moores for å få kontroll over klubben for et år siden. Men en kilde på "innsiden" sier:

- Disse samtalene foregår fortsatt. Tom og George ønsker å sørge for at de får den rette prisen før de gir opp eierskapet. Budet som skal komme fra DIC skal være på hele £460m.

Det er klart dette kun kan være avisspekulasjoner - men min erfaring sier meg at en så massiv mengde med meldinger som har kommet om dette, må ha en eller annen rot i virkeligheten. Og om Sjeiken og hans DIC kommer til vår unnsetning og fjerner amerikanerne fra eierskapet, er ingenting bedre enn det. Det tror jeg de fleste er enige i. Men hva vil da skje med Rafa Benitez?

Hva tror du?

Dagens andre alarmerende melding kommer fra bloggen Football Corner. De forteller at den italienske avisa Tuttosport i dag skriver at Inter Milan-president Massimo Moratti (bildet) vil gjøre det han kan for å få vår kaptein, Steven Gerrard til italia etter sesongen.

Gerrard har de siste årene flere ganger blitt linket bort fra Liverpool, og vi vet at han nesten forsvant til Chelsea, før hans hjerte fortalte ham hvor han hørte hjemme. Men vil Liverpool stadige dårlige resultater i ligaen få ham til å skifte mening?

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment