Friday, February 8, 2008

Magre tider framover?

Finansanalytiker tror Liverpool går mot magre tider på overgansmarkedet. Spansk spiss på vei for å spille sammen med Torres?

I følge en artikkel i Liverpool Echo vil Liverpool framover gå magre tider i møte når det gjelder midler til kjøp av spillere. Og dette vil gjelde fram til man flytter inn på nytt stadion i Stanley Park.

Det er finansanalytiker og ekspert på fotballøkonomi, Vinay Bedi som spår at de årlige renteutgiftene på £30m Hicks & Gillett har lagt på klubben, vil legge store begrensninger på kommende transferaktiviteter. Noe som vil bli enda vanskeligere om man ikke fortsetter å prestere i Champions League - eller enda værre, om klubben ikke kvalifiserer seg til det gode selskap.

- Ting går ikke sånn som supporterne ønsker når det gjelder å prestere i Premier League. Derfor må klubben bruke mer penger framover for å rette opp dette, sier Bedi til avisa.

- Dersom de både klarer å betjene gjelda og beholde samme sportslige posisjon fram til de flytter inn på Nye Anfield i 2011 ved å bruke lite penger på overgansmarkedet, skal jeg ta av meg fotball-hatten, fortsetter han.

- Men det er ikke det fansen ønsker. De ønsker kjøp som Javier Mascherano til £18m, og det er dette Hicks og Gillett har misforstått, mener Bedi. Han tror klubbeierne fra Texas ikke har forstått det enorme presset det er på klubben til å kjøpe store spillere - og at det er på dette punktet alt har gått galt.

- Det kommer til å være tøffe tider for klubben framover, avslutter han.

Noe som er en ekstra kjip analyse å komme med samme dag som Kevin Keegan i Newcastle sier han ønsker å hente Tierry Henry hjem til England, etter å ha fått lovnader om omkring en milliard til kjøp av spillere dette året...

Om denne analysen stemmer vil det bli drepen for Liverpools ambisjoner om å ta ligatrofeet hjem de kommende sesongene. Og dermed har amerikanernes medisin virket stikk i strid med det som var intensjonene. DIC - Hjelp!!

I følge The Mirror skal det bli rapportert i spansk presse at Liverpool vil komme med et bud på Real Zaragozas offensive midtbanespiller og spiss Sergio Garcia kommende sommer.

24-åringen, som startet karrieren i Barcelona, skal ha fått Beintez' oppmerksomhet etter å ha scoret 13 mål på 74 kamper i Zaragoza.

Noen vil vel kanskje spørre seg om det er noe å slå i bordet med. Men han skal være tilgjengelig for omkring £12m - da han ar kontrakt med klubben fram til 2011.

No comments:

Post a Comment