Wednesday, February 20, 2008

Stadig stigende ryktestrøm

Er vi bare dager unna at Dubai International Capital (DIC) tar over hele eller deler av eierskapet i Liverpool FC? Ny spiller på vei?
Den siste tiden har ryktene i avisene om et eierskifte på Anfield, med DIC, på vegne av Sjeiken av Dubai - , som potensielt kommende eiere. Blant annet har Chris Bascombe i News of The World skrevet mye om dette.

Men nå er den uoffisielle ryktebørsen - den som vi finner i diverse forum rundt om på nettet - i ferd med å ta av. Blant annet forumet til Liverpool Echo.

"According to a good source on another forum (the lad broke the news about the new stadium design getting shelved), one of the ******** will be going tomorrow... DIC are about to take over", heter det her. Om dette stemmer betyr det altså at George Gillett Jr. er på vei ut av eierskapet.

På forumet til nettstedet Red And White Kop heter det følgende: "Its done and sorted I'm told. My source is celebrating big time... and that means a lot. First time he's told me the details are sorted out at last. Expect the press release in the next few days. I'm very, seriously happy.
Når dette stilles sammen med de stadige rapportene i avisene om at forhandlinger pågår er det vanskelig å tro at dette bare er oppspinn. Jeg tror og håper en overtakelse av eierskapet er rett rundt hjørnet slik at man igjen kan få den sportslige skuta på rett kjøl.

Hva tror du?

Samtidig vil jeg komme med et forslag til en spiller Rafa Benitez & co. på Anfield kan kjøpe:

;o)

No comments:

Post a Comment