Wednesday, February 13, 2008

Ryktebørsen: Odemwingie?

Nigeriansk spiss imponerte i Afrika-mesterskapet - Anfield neste? To unge angripere blir linket fra Emirates til Merseyside.

Den nigerianske landslagsspissen Osaze (Peter) Odemwingie, som spiller sammen med John Obi Mikel, kan være på vei til Premier League etter å ha imponert i Afrikas Cup of Nations.

I følge Goal.com melder nettstedet Brilafm.net at Locomotiv Moskva-spilleren skal være på vei til Anfield i en £8m-overgang kommende sommer. De melder også at Benitez hadde sendt nedover speider Marc Guinness for å kikke på spilleren. Han ble imponert over spillerens evner med ballen - og Rafa skal nå være klar for en byttehandel med Andriy Voronin.

26 år gamle Odenwingie er født i Russland, men har nigeriansk far. Han er en spiller som kan fungere både på vingen og som spiss.

I denne russiske videoen kan du se ham i aksjon:


Tidligere er det blitt spekulert i at Liverpool skulle være interessert i en byttehandel der Ryan Babel går til Arsenal, mens vi får Theo Walcott tilbake. Og ryktet om Walcott blir i dag gjentatt av The Times, melder Sportingo.

Den unge angriperen har aldri fått den store tilliten av Arsene Wenger, så det synes ikke alt for usannsynlig at han kunne tenke seg å dra fra Emirates, men den estimerte prisen som kommer opp - £15m, gjør det svært usannsynlig etter min mening.

I tillegg skal - igjen i følge Sportingo - flere aviser i dag spekulere i at Liverpool ønsker seg Arsenals unge danske spiss, Nicklas Bendtner. Så langt har han scoret 5 mål på 25 kamper i Premier League, men jeg tror det er lite sannsynlig at Wenger vil gi slipp på et ungt talent som akkurat er blitt 20 år og som i fjor ble kåret til årets talent i Danmark.

No comments:

Post a Comment