Thursday, February 7, 2008

Hicks med mer aktiv rolle?

Skal den smule forhatte Tom Hicks ta mer styring på Anfield? Finnan savner Mouriho!

Til tross for Liverpool-supporternes voksende misnøye med lagets ene eier, Tom Hicks, sier texaneren nå at han ønsker å bli mer aktiv på Merseyside.

Supporterne har den siste tiden satt i verk planer om å sjøl samle nok penger til å kjøpe klubben, gjennom initiativet Share Liverpool FC. Men Hicks insisterer, i følge This is London på at han ikke vil selge sin del av klubben - verken til Share Liverpool FC eller Dubai International Capital (DIC). Og i en uttalelse ved et besøk hos sin baseball-klubb Texas Rangers kommer han med oppsiktsvekkende uttalelser om framtida.
- Jeg forventer å innta en mer aktiv rolle i Liverpool. Men jeg ønsker ikke å kommentere mer om dette på dette tidspunktet, sier Hicks og vil ikke la seg presse til å kommentere andre forhold ved klubben.

Men hva betyr dette? Skal han forsøke å styre mer av det som skjer på Anfield til daglig i detalj? Kanskje slik som Roman Abramovich har gjort i Chelsea og som gjorde at Jose Mourinho til slutt måtte gå? Og hvor er George Gillett?

Hva tror du?

Samtidig kommer vår stødige høyreback Steve Finnan i dag med en annen noe oppsiktsvekkende uttalelse. Han mener nemlig at det er et savn for engelsk fortball at Jose Mourinho ikke lenger er manager på balløya.

- Han var bra for engelsk fotball og mange savner ham nok. Innlysende nok var det nok mange utenfor Chelsea som ikke likte ham, men han var bra for fotballen - med sin cv og det han har vunnet. Men jeg er sikker på at han kommer tilbake til manageryrket igjen, snart, sier Finnan i følge Tribal Football.

Og hva skal nå det bety? Betyr det at Steve Finnan kunne tenke seg Mourinho i managerstolen på Anfield? Betyr det at han vet noe vi ikke vet?

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment