Sunday, February 10, 2008

Rafa skylder på eierne

Rafa Benitez sier det rett ut: Bråket med eierne har ødelagt sesongen. HKS-stadion kollapset.

Det har vært litt roligere forhold mellom Rafa Benitez og våre amerikanske eiere etter jul enn før høytiden. Men nå tar Benitez igjen bladet fra munnen og uttrykker sin forargelse over en ødelagt sesong.

Han sier at deres forsøk på å erstatte ham med Jürgen Klinsmann i fjor destabiliserte klubben og undergravde alle muligheter til å vinne Premier League.

- Det som er helt klart er at før hele dette bråket startet hadde vi en svært god situasjon, laget var i form til å vinne kamper, som til slutt ble uavgjort. Så hele denne prosessen har skylda for at det igjen er et stort gap mellom oss og ligalederne, sier Benitez til News of The World.

- Egentlig har jeg den perfekte unnskyldning, sier en noe kryptisk Rafa videre og forteller at alt han kan gjøre er å grave seg ned i arbeidet.

- Det er utrolig viktig at vi vinner i dag så vi i det minste kan kjempe om fjerde-plassen.

Hva vil dette få å si for Benitez framtid i klubben? Vil dette være dråpen som får begeret til å renne over for Hicks & Gillett? Hva tror du?

Samtidig kommer en tragisk historie om et stadionanlegg i Texas som har kollapset. Anlegget er bygget av arkitektfirmaet HKS som også skal bygge Liverpools kommende stadion i Stanley Park. Og ryktene sier at West Ham også vil bruke dette firmaet for sitt kommende anlegg.

Det er $13m-anlegget til Texas Cristian University (TCU) som ble delvis ødelagt fredag. Men det hele skjedde tidlig om morgenen, så ingen kom heldigvis fysisk til skade.

No comments:

Post a Comment