Monday, February 25, 2008

Gillett på vei ut?

Det virker stadig mer sannsynlig at George Gillett Jr. snart forsvinner som Liverpool-eier. Brasiliansk back vil til Liverpool.

Så har altså sønnen til Tom Hicks forsøkt seg på en sjarmoffensiv på Merseyside. Men det var ikke helt vellykket da han dukket opp på The Sandon, puben der Liverpool FC i sin tid ble stiftet som klubb.

I følge The Guardian ble han spyttet på og fikk øl helt over seg av Liverpool-fans, etter at han forsøkte å innlede en saklig samtale om klubben, og fikk høyrøstede anti-amerikanske sanger i sin retning. Mer om Tom Hicks Jr. sitt besøk kan du forøvrig lese i The Times og Liverpool Echo.

Samtidig kommer meldingen om at det var George Gillett - og ikke Tom Hicks - som først tok kontakt med Jürgen Klinsmann. Det er Tom Hicks som har fått pepper for episoden, etter at han fortalte om samtalene med den potensielle manageren, men dette kan kanskje forklare hvorfor det har vært så stille fra Gillett etter jul. Men i følge The Sunday Mirror var det Gillett som startet det hele

- Hicks har fått mye pepper for å undergrave Benitez, men det var Gillett som kontaktet Klinsmann. Benitez vet dette - og Gillett vet at Benitez vet, skal en kilde innad i klubben ha sagt, i følge avisa.

- Hicks ble spurt om Klinsman og svarte bare ærlig at man hadde snakket med ham. Men fansen har gått til angrep på feil eier, sier kilden videre.

Dette gjør det ytterligere sannsynlig at det er George Gillett som vil selge sin del av klubben til Dubai International Capital (DIC) og Sjeik Mohammed. I følge TribalFootball melder The Times at Tom Hicks var i Dubai i forrige uke, og at samtalene dem imellom har pågått i flere uker.

Hicks' intensjoner skal være uklare, skriver avisa, mens Gillett skal være klar for å selge sine 50 prosent i klubben.

Disse meldingene fra seriøse The Times gjør at jeg tror stadig sterkere på at Gilletts tid i Liverpool FC snart er forbi. Dersom det var Gillett som egentlig stod bak Klinsmann-fadesen ønsker han å komme seg ut, og har også trukket sin sønn vekk fra Merseyside. Isteden har altså Hicks Jr. dukket opp på Merseyside, og vil bli sin fars forlengede arm i klubben. Det stemmer godt med at Hicks har sagt at han vil ha en mer aktiv rolle i styringen av klubben framover.

Hva tror du?

Som tidligere nevnt her på bloggen skal Liverpool være interessert i den brasilianske backen Rafinha. Nå bekrefter Schalke-spilleren at en £4m-overgang til Liverpool kan være interessant.

I følge Sunday Mirror sier 22-åringen at Liverpool er en toppklubb.

- Dersom en slik overgang passer både for meg og Schalke, kan vi diskuter det, sier han.

- Det er bra at våre spillere blir linket til en så prestisjefull klubb, men vi ønsker ikke at noen skal forlate oss, sier klubbens director of football Andreas Muller, melder Ananova.

No comments:

Post a Comment