Monday, February 11, 2008

Ryktebørsen: Drogba

Didier Drogba til Anfield? Millionene ruller inn for Share Liverpool FC! Babel til Arsenal??

Dagens heteste rykte på balløya skal visstnok handle om Chelseas spiss Didier Drogba, som for tiden er i Afrikamesterskapet. Superspissen har tidligere gitt uttrykk for at han ønsker seg bort fra klubben. Han sa det under Mourinho, og har trolig ikke endret mening under Avram Grant.

De fleste vil nok anta at f.eks. Barcelona, AC Milan eller Inter er de mest sannsynlige klubbene som neste arbeidsgiver. Men i følge Sportingo skal flere aviser melde at både Arsenal, Manchester United og Liverpool kan være interessert i Drogba.

Og selv om Didier sikkert hadde vært en god forsterkning for et hvert lag, er det lite trolig at Chelsea ville selge ham til en konkurrent. Men for all del - Torres + Drogba = gjerne for meg!

I følge TribalFootball skal Share Liverpool FC sitt forsøk på å undersøke interessen for å samle sammen nok penger til å kjøpe klubben, så langt vært vellykket. Nesten 30.000 supportere skal så langt ha sagt at de kunne tenke seg å spytte inn £5.000 for en andel i klubben. Noe som tilsvarer £150m i potensiell egenkapital.

Over 150.000 mennesker fra 49 forskjellige land skal allerede ha besøkt shareliverpoolfc. co.uk. Men våre nåværende eiere skal ha kalt initiativet for "a pie in the sky" - noe som vel mest korrekt må oversettes med et luftslott. Men talsmann for initiativet, Rogan Taylor mener dette er svært imponerende tall etter kun noen få dager på nett.

- Det er en enorm interesse fra masse mennesker, så det er klart vi blir oppmuntret, sier Taylor som også avslører at Share Liverpool FC jobber med et lånesystem for å la intressenter spre kostnadene ved kjøp av andeler.

Dagens mest latterlige rykte kommer fra forskjellige aviser som i følge Sportingo påstår at Arsenal skal være etter to talenter fra to av sine argeste konkurrenter. Det påstås at Arsenal vil jobbe for å styrke stallen sin kommende sommer med vår Ryan Babel og Uniteds Nani.

Babel ble linket til Emirates også før han kom fra Ajax til Liverpool, og blir nå satt i forbindelse med en potensiell byttehandel med Theo Walcott.


Men spør du meg må dette være sprøyt fra ende til annen. Som klart største utfordrer til å ta ligagullet er Arsene Wenger trolig ganske fornøyd med den stallen han har. Og at Liverpool skulle ville selge Babel til en av sine hovedkonkurrenter er minst like usannsynlig som at Wenger skulle ønske seg å forsøke å hente ham nå.

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment