Friday, February 1, 2008

Mascherano blir klar

En avtale om å gjøre vår argentinske midtbaneelegant til permanent Liverpool-spiller skal ha blitt utarbeidet.

Så er altså transfervinduet stengt for denne gang, uten at det kom noen andre nye spillere enn Martin Srktel. En nyervervelse som forhåpentligvis vil bli god signering.

Det ble heller ingenting av en permaent kontrakt for Javier Mascherano. Men i følge The Telegraph vil dette bli klart i sommerens transfervindu.

I følge avisa har Rick Parry og Kia Joorabchian, som leder selskapet med eierskapet til Mascherano, blitt enige om en avtale som vil bli "ratifisert" denne uka. Avisa mener også å vite at Liverpool hadde håpet på en lavere pris enn den man ble enige om da låneavtalen ble skrevet under for et år siden. Men med mange andre interesserte klubber må Parry & Co. regne med å punge ut med omkring £17m.

Og Rafa Benitez understreker også nok en gang at han er sikker på at avtalen om Mascherano vil bli et faktum.

- Han kan fortsatt spille for oss og vi jobber hardt for å få til en permanent avtale ... eierne ønsker å forbedre stallen. Dette handler ikke om meg eller noen andre - det handler om klubben, sier Benitez i følge Setanta Sports.

Spørsmålet er nå bare om denne handelen legger en demper på Hicks & Gilletts vije til å pumpe ytterligere midler inn i spillerstallen når sommeren kommer. I enkelte rapporter er det blitt meldt at Rafa vil få en tranferpung på £45m kommende sommer. Vil i så fall pengene til Mascheranohandelen trekkes fra denne summen?

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment