Saturday, February 2, 2008

Stygge rykter om Gerrard

Gerrard skulle i følge ryktene vært på vei til Arsenal i januar. Nytt oppkjøpsforsøk fra DIC?

Når en klubb ligger nede for telling starter gjerne ryktene å gå om spillere som skal forsvinne. Og så er også tilfelle for denne tunge perioden i Liverpools historie. Denne uka skal det ha begynt å sirkulere rykter om at Steven Gerrard ville forsvinne før januarvinduet ble lukket, melder Liverpool Daily Post.

Ryktet ville ha det til at London og Arsenal var den mest sannsynlige destinasjonen, men slike historier har selvsagt ingen rot i virkeligheten.

Også har altså historiene om at Mohammed bin Rashid al-Maktoum og Dubai International Capital (DIC) igjen er på banen for å skaffe seg eierandeler i Liverpool FC. Denne gangen skal det handle om at DIC vil lage et samarbeid med George Gillett Jr. for å kjøpe ut Tom Hicks - den minst populære av Liverpools upopulære amerikanske eiere.

I følge Liverpool Daily Post skal det bare være snakk om dager før det skjer noe, for forholdet mellom Gillett og Hicks skal i følge avisa være dårligere enn noen gang. Det var opprinnelig Gillett som tok initiativet til å kjøpe Liverpool FC, men måtte ta med den enda rikere texaneren Hicks for å få penger nok til å gjøre handelen mulig.

Neste uke er det ett år siden oppkjøpet var et faktum og det blir sett som et tegn på dårlig samarbeidsklima at Hicks' sønn Foster, som skulle være amerikanernes representant på Merseyside, ikke har vist seg på nesten en måned. Og i følge avisa har ikke Foster og kona noen planer om å komme tilbake for å etablere seg i området, til tross for at de har kjøpt et hus til £1m i Liverpool.
- Det pågår fortsatt samtaler med DIC. De ønsker å fjerne Hicks og samarbeide med Gillett, eller ta over for begge to. Men DIC ønsker ikke å gi Hicks en alt for stor fortjeneste. Men nøkkelen skal ligge i å få til en avtale så fort som mulig, sier en kilde til avisa.

Hicks sier fortsatt at han ikke har noen intensjoner om å selge. Men tiden vil vise om det kun er spill for galeriet... hva tror du?

No comments:

Post a Comment