Monday, February 18, 2008

Fire spillere på ryktebørsen

Fire spillere linkes til Anfield. Hicks og Gillett får lukrativt tilbud fra DIC.
Ifølge Sportingo melder britiske aviser og nettsteder at Liverpool skal ha fire forskjellige spillere i kikkerten for sommerens transferorgie.

Den første det er snakk om er den brasilianske forsvarsspilleren Rafinha (Marcio Rafael Ferreira De Souza Rafinha), som i dag spiller på Schalke 04. Laget hans er i ferd med å klatre på tabellen og skal ha blitt anbefalt av speidere fra Anfield.

- Jeg er svært glad for at klubber fra både England og Spania er interessert i meg, skal han ha sagt nylig om interessen.

Liverpool skal også være interessert i keeperen Yoann Pele fra franske Le Mans. Den lille klubben har for tiden sin beste sesong noen sinne, og er for øyeblikket nummer fem i frankrike. Om dette skyldes Peles gode keeperspill er noe usikkert, men bare Metz helt nederst på tabellen har sluppet inn flere mål.

Samtidig skal Liverpool, i hard konkurranse med Totthenham, Real Madrid og Juventus være interessert i Werder Bremens Diego. I følge Sportingo melder News of The World at han er en midtbanespiller som ikke klarer å slutte å score, og blir vurdert å koste omkring £10m.

Dette har ført Werder Bremen til en delt 1. plass i Bundesliga og kunne vært et godt kjøp til Anfield.

I tillegg skal midtbanespilleren Mahamadou Diarra være interessant. Hans agent skal ha bekreftet at Liverpool har vist interesse for Real Madrid-spilleren som verdesettes til omkring £20m.
- AC Milan, Liverpool og Juventus har ringt oss, men den klubben som er mest interessert er Inter, sier agenten om spilleren som har fire år igjen av kontrakten sin.

- Men vi vil høre på tilbud og så snakke med Real Madrid før vi bestemmer oss for noe. Det er spilleren som bestemmer dette, men det blir ikke enkelt for Real vil be om £25 til £30m, sier han videre.

I følge Chris Bascombe i News of the World vil Tom Hicks og George Gillett få tilbud om å tjene £50m om de nå selger Liverpool FC til og DIC. Det vil i så fall bety at de har tjent hele £65.000 pr dag de har eid klubben.

I følge avisa kommer araberne stadig nærmere en avslutning av det amerikanske styret og forhandlingene skal ha kommet til en viktig fase. Gillett skal være den første av de to som vil gi etter og selge. Men Hicks skal også være i ferd med i gi etter når han ser at kostnadene til det nye stadionanlegget stadig øker.

1 comment:

  1. Rafa är för kåt på innemittfältare. Han borde kolla på ytterbackar istället och en riktigt bra forward till som kan kompletter Torres.

    ReplyDelete