Saturday, August 11, 2007

Aston Villa - Liverpool 1-2

En nervøs start på ligaen, men etter 94 minutter stod det fortjent 1-2 til Liverpool i Birmingham!

Det var Steven Gerrard som - igjen - ble den store helten for de røde da han satte et frispark fra over 20 meters hold helt oppe i høyre kryss. Det kom etter at Jamie Carragher handset og ga straffe til Aston Villa som Barry satte bak Pepe Reina.

I første omgang så vi tendenser til svært godt angreppspill fra blant andre Fernando Torres, Dirk Kuyt og resten av våre offensive spillere. Men det måtte et selvmål til fra danske Laursen for å gi oss ledelsen.

Men alt i alt var det en fortjent seier og en fin start på ligaen. På samme tid i fjor og året før det endte slike kamper enten uavgjort eller med tap. La oss håpe dette er et tegn på at den trenden i år skal snus.

Overraskende nok var Alvaro Arbeloa valgt fra start på backen og byttet med John Arne Riise på å spille venstre ving. Men Ryan Babel kom etter hvert inn og skapte farligheter. Mot slutten ble Torres tatt ut til fordel for Andriy Voronin og Kuyt tatt ut til fordel for Momo Sissoko.

Ingen av spissene våre scoret imidlertid, derfor fortsetter avstemningen ute til høyre ->