Tuesday, August 21, 2007

Crouch til United??

Ja, antagelig er dette antagelig bare et tullete rykte. Men det er Eurosport som melder det.

Manchester United skal i følge tv-kanalen være så desperate på grunn av sin mangel på scoringer i ligaens tre første kamper at de vil tilby Liverpool å få Gabriel Heinze, om vi gir dem Peter Crouch. I så fall måtte vi vel også fått en masse penger også. Men jeg tror altså at dette er tatt ut av løse lufta. Jeg tror ALDRI Liverpool ville gå med på å selge Crouch til United uansett hvor mye vi ønsket å få Heinze. Merkelig fra en såvidt seriøs aktør som Eurosport.

Liverpool må forøvrig, såvidt jeg skjønner se seg om etter andre alternativer om ikke Heinze kommer, selv etter at saken blir anket. Ikke minst etter at det viser seg at Gabriel Paletta trolig går på ett års lån til Boca Juniors. Da begynner det å bli tynt med dekning på midtstopperplass. Benitez har sagt at han ikke ser på andre alternativer på venstre back. Men dette kan ha vært taktiske uttalelser.

Samtidig er det lovet at det kommer minst en spiller til før transfervinduet stenger om ti dager. Og da tror jeg ikke Charles Itandje, som erstatter Scott Carson eller unggutten Peter Gulacsi regnes med.
Vi vet at Benitez kan dra kaniner opp av hatten, slik som med Andriy Voronin og Ryan Babel - spillere vi nesten ikke hadde hørt om før de hadde underskrevet kontraktene sine.

Men hvem skulle det bli? Har du noen ideer?

No comments:

Post a Comment