Saturday, August 25, 2007

Sunderland - Liverpool 0-2

To skader og mange brente sjanser til tross; det ble en fortjent bortseier på Stadium of Light.

Allerede etter ett minutt hadde Andriy Voronin en gigantisk sjanse som han ikke klarte å sette. Og en stund så det ut til å bli en av de dagene da ballen ikke ville i mål. Men takket være Momo Sissokos første første mål i den røde trøya, som var svart for anledningen, ble det ikke helt slik likevel.

Jeg vil si beholdningen i kampen var Sissokos scoringsdebut, Andriy Voronins første mål i Premier League, mange gode angrep og en god laginnsats - uten Steven Gerrard på banen. På samme tid i fjor ville dette blitt uavgjort eller tap. Og det viser styrke at vi kan klare oss uten kapteinen vår.

Det negative er imidlertid uttellingen. Med så mange sjanser må spillerne sette flere baller i mål. Denne kampen kunne vi lett ha vunnet 3- eller 4-0 om vi hadde vært mer effektive. Og Fernando Torres viste liksom hva slags dag det var da han, som Voronin i åpningen, brant en kjempesjanse i det 88. minutt.

Det viser seg at Sami Hyypia brakk nesa, og fikk problemer med synet på det ene øyet og at Jamie Carragher brakk et ribbein. I følge BBC er det usikkert hvorvidt noen av dem blir med i kampen mot Toulouse.

Les flere kampreferat fra Liverpool.no og VG Live.