Friday, August 31, 2007

Trener og spiss ut - midtbanespiller inn

Nok en hendelsesrik dag på Anfield - midtbanespiller inn, trener og spiss ut - og enkelte rykter vil bare ikke dø.

I dag er det blitt klart at vi har hentet den 19 år gamle defensive midtbanespilleren Damien Plessis fra Lyon.

- Han er en god spiller, stor og sterk og jeg er sikker på at han vil være god for oss, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

- Han er en ung spiller med god tid til å utvikle spillet sitt og hvor fort han debuterer for førstelaget kommer an på hans utvikling, sier Rafa videre.

Dette kjøpet kommer til tross for at Liverpool bare for noen dager siden sa at det trolig ikke ville bli noen flere spillerkjøp. Og det begynner vel å bli vel overbefolket på midtbanen nå? Dermed er det ikke godt å vite hva som eventuelt skjer av andre ting før overgangsvinduet stenger ved midnatt.

Samtidig er det blitt klart at spissen vi en gang hadde så store forhåpninger til, Anthony Le Tallec - som har vært på utlån til Sunderland, endelig har klart å finne ny arbeidsgiver, nemlig Celtic - i følge BBC.

I dag kom også den triste nyheten om at Rafas assistent Paco Ayesteran skal være på vei bort fra Merseyside. Treneren som har vært Benitez' assistent både i Tenerife og Valencia før han kom til Liverpool skal ha røket uklar med sjefen sin

Og på transfervinduets siste dag nekter enkelte rykter rett og slett å dø, som for eksempel det om at vi skal hente forsvarsspilleren Jean-Alain Boumsong fra Juventus. Eller at Peter Crouch skal være på vei bort til Aston Villa eller West Ham.

Ellers hevdes det fra enkelte nettsteder at John Arne Riise fra kommer til å bli trukket inn som midtstopper-vikar for Jamie Carragher i lørdagens hjemmekamp mot Derby.

No comments:

Post a Comment