Monday, August 13, 2007

Gamle rykter blir som nye

Er det fortsatt mulighet for en klasseving til? Quaresma nevnes igjen i avisene.

Denne gangen er det News of the World som spekulerer i at Chelsea skal hente inn Ricardo Quaresma som erstatning for Arjen Robben som havnet i Real Madrid, melder Sportingo.

I tillegg skal Tottenham være interessert i supervingen, og Liverpool viste tidligere i sommer interesse for ham. Men med en prislapp på £27m så blir vel det vanskelig?

Det er tydeligvis flere kapitler igjen i sagaen om Gabriel Heinze. Nå er det franske Lyon som har kastet seg inn med interesse for venstrebacken. De franske mestrene har fått sin egen back, Cris skadet – og trenger en erstatter.

Kan dette være spikeren i kista på overgangen til Liverpool? United ser jo som kjent helst at han forsvinner ut av England.

Etter å ha vunnet den første åpningskampen av Premier League på flere år er allerede pressen i gang med å hause opp årets sesong. Rafa Benitez vil imidlertid, klokt nok, ikke komme med noen spådommer så tidlig i sesongen. Han har imidlertid satt seg et mål for de neste to månedene.

- Vi viste at vi kan spille bra (mot Villa), men vi er nødt til å vurdere dette etter to eller tre måneder. For meg utgjør ikke én seier eller ett tap store forskjellen, sier han i følge EatsleepSport.

Den tidligere Brann-spilleren Paul Scharner ser for sag at han skal være med på å ta Wigan til Europa. Og deretter vil han til Liverpool!

- Denne sesongen vil vi spille for å komme oss ut i Europa, sier han blant annet i følge Sportingo.

Videre fantaserer han om hvor han skulle spille fotball om det ikke var for Wigan.

- Liverpool har gjort de beste kjøpene i sommer, og de er en klubb jeg er svært interessert i å spille for!

Well – dream on lad! Tror ikke du holder Liverpool-klasse dessverre…

No comments:

Post a Comment