Tuesday, August 28, 2007

Liverpool - Toulouse 4-0

Det ble nesten latterlig enkelt i andre kvalikkamp mot franske Toulouse.

Kampen så egentlig ut som en treningsøkt mot et lag fra de lavere divisjoner. Et lag fra lavere divisjoner i England ville imidlertid hatt mye mer trøkk og fart i spillet sitt enn det Toulouse presterte på Anfield tirsdag.

Yossi Benayoun var en av de mest positive, særlig i første omgang. Og debutant Sebastian Leto skuffet heller ikke. Momo Sissoko jobbet som alltid utrettelig, og Sami Hyypia imponerte med scoring, til tross for brukket nese. Peter Crouch fortsetter også å imponere i Europa og scoret på en av våre svært mange sjanser. Og, nært sagt, som vanlig burde vi ha scoret flere mål i forhold til hvor mange sjanser vi skaper.

I det 68. minuttet kom nok en debutant på i den unge midtbaneeleganten Lucas Leiva, som tidlig gjorde seg bemerket ved å sette opp en stor sjanse for Crouch og Dirk Kuyt.

Intensiteten, om den i det hele tatt var til stede, sank mot slutten. Og det var ikke noe poeng å brenne av mer krutt enn nødvendig for å nå gruppespillet av Champions League. Prikkene over i'en ble målene fra Kuyt i det 86. og 90. minutt.

Leto ble erstattet av Ryan Babel i det 74. minutt og Steve Finnan kom inn for Agger i det 80. minutt.

Se målene med franske kommentarer her:


Les for øvrig også kampreferat Liverpool.no og VG Live!

Laget som startet:
Reina, Arbeloa, Hyypiä, Agger, Riise, Benayoun, Leto, Sissoko, Mascherano, Crouch, Kuyt.

Benken:
Itandje, Finnan, Torres, Alonso, Pennant, Babel, Lucas.

2 comments:

  1. Leto er ingen venstreback, sånn til notis.. ;)

    ReplyDelete
  2. nei, det har du sannelig ret i... må fixes... ;o)

    ReplyDelete