Tuesday, August 14, 2007

Crouch misfornøyd?

Hvor misfornøyd er egentlig Peter Crouch? Kommer han til å forsvinne?

I følge den ikke spesielt populære avisen på Merseyside, The S*n skal Peter Crouch hatt en krangel med Benitez etter at han ikke engang var på benken mot Villa sist helg.

Det er ikke til å komme fra at Benitez har et luksusproblem i forhold til antallet spillere, og ikke minst spisser, i troppen. Og det skal bli spennende å se om han klarer å holde alle like fornøyd. Men det er kanskje litt tidlig å begynne å sutra allerede nå?

Situasjonen med "store Peter" skal i følge Daily Mail ha alarmert diverse klubber med behov for høye spisser, blant dem West Ham, Newcastle og Manchester City.

Etter kampen mot Aston Villa skal Crouch ha krevd å få en samtale med Benitez om hvorfor han ikke var med i troppen.

- I går snakket jeg med en spiller om situasjonen, og jeg var skikkelig fornøyd med responsen jeg fikk, sier Benitez.

- Han sa at han ville være klar når det var behov for ham og at han aksepterte situasjonen som en profesjonell. Og det er holdningen vi trenger, sier Benitez videre som legger til at han har gitt beskjed til alle spillerne om å være klar når det er behov for dem, for det kommer det til å være.

Det er ventet at Crouch vil være innvolvert i CL-kvalik-kampen mot Touluse onsdag - i likhet med Yossi Benayoun og Javier Mascherano som heller ikke var med mot Villa. Denne gangen er det Jermaine Pennant som må bli igjen hjemme.

Troppen, i følge Liverpool.no: Reina, Finnan, Carragher, Agger, Riise, Arbeloa, Babel, Gerrard, Alonso, Mascherano, Torres, Voronin, Kuyt, Sissoko, Crouch, Benayoun, Hyypiä, Itandje.

Samtidig er det blitt klart at Daniel Alves er blitt utelatt av troppen til Sevilla til CL-kvaliken mot AEK Athen i morgen. Alves er en spiller Benitez har hatt lyst på lenge, men Chelsea ser ut til å trekke det lengste strået, til tross for at klubben tidligere i sommer har sagt at kjøpeiveren var over for i sommer.

Eller kommer han til en annen klubb?

No comments:

Post a Comment