Wednesday, August 15, 2007

Toulouse - Liverpool 0-1

Liverpool imponerte mot Toulouse i den franske varmen i onsdagens første av to CL-kvalkamper. Hyypia til Fulham?

Så fikk endelig en av spissene våre satt sitt første mål. Og til tross for at bare 13 prosent av dere trodde det ville bli Andriy Voronin, så ble det altså ham. En flott suser av et hardt skudd oppe i høyre hjørne.

Siden sesongen startet har det vært en avstemning her på Murphys Liverpool om hvilken spiss som kom til å score først. Det kom inn totalt 156 stemmer, og resultatet ble sånn:

Andriy Voronin 21 (13%)
Peter Crouch 13 (8%)
Fernando Torres 75 (48%)
Dirk Kuyt 42 (26%)
Ryan Babel 5 (3%)

Ellers var det et godt Liverpool, med en ganske annen lagoppstilling enn mot Villa i helga, som hadde god kontroll mot Toulouse. Særlig ble jeg imponert over kvalitetene til Ryan Babel i første omgang, og igjen var Steven Gerrard den mest toneangivende spilleren - denne gangen sammen med Javier Mascherano.

I andre omgang, som ikke var like spenstig, måtte Steven Gerrard gå ut med en skade. Men forhåpentligvis er det ikke verre enn at han er tilbake mot Chelsea.

Det siste kvarteret kom også Fernando Torres inn inn for Voronin, etter at John Arne Riise kom inn for Benayoun og Momo Sissoko erstattet Gerrard.

Laget som startet:
Reina, Finnan, Carragher, Hyypiä, Arbeloa, Benayoun, Gerrard, Mascherano, Babel, Voronin, Crouch.

Benken:
Itandje, Agger, Riise, Torres, Alonso, Kuyt, Sissoko.

Les også kampreferater på Liverpool.no og VG Live.

Fulham har fått beskjed om at de kan få hente Sami Hyypia dersom Liverpool får kjøpt en erstatter, melder nettstedet Fulhamweb.com. Så dersom Gabriel Heinze kommer vil det trolig bli resultatet.

Peter Crouch blir advart av landslagssjef Steve McLaren om at han kan miste plassen på Three Lions om han ikke får nok førstelagsspill denne sesongen, melder SportingLife.
Britisk presse har spekulert i hvorvidt Crouch kan være på vei bort fra Anfield med Bentiez' stadig større valgmuligheter i spillerstallen sin.

Liverpool fortsetter å hente inn unge talentfulle spillere. Denne gangen er det snakk om en keeper. Nærmere bestemt den ungarske 17-åringen Peter Gulacsi, melder Sky.

No comments:

Post a Comment