Monday, August 6, 2007

Den nye Maradona?

Liverpool skal være interessert i nok en argentiner - en som beskrives som det største talentet i Sør-Amerika siden Diego Maradona.

Flere klubber skal stå i kø for å sikre seg underskriften til spisstalentet som heter Franco Di Santo. 18-åringen skal i følge All3Points ankomme Storbritannia denne uka for å velge hvilke klubb han skal signere for.

Santo har til nå spilt for Audaz Italiano i Chile og er blitt beskrevet som "den nye" Maradona. Og denne uka skal han møte repreresentanter fra Liverpool, samtidig som også Spurs, Chelsea, Manchester United, Arsenal, Middlesbrough, Portsmouth, Blackburn og Manchester City også er klare for å snakke..

Jeg har ikke klart å finne ut så veldig mye mer om denne spilleren. Noen som vet?

Gabriel Heinze har i dag kommet tilbake til Uniteds treningsfelt Carrington og hatt samtaler med Alex Ferguson. United fortsetter å stå steilt på sitt ønske om å ikke selge til en av sine største konkurrenter som ligagullet. Samtidig har Steve McManaman gått ut og sagt at han forstår United. Han mener Liverpool heller ikke ville solgt til en motstander. Men det er vel ikke vårt problem? Dersom Heinze har et brev som sier han kan gå til hvem som helst, for en gitt sum, så kan han vel det?

Hva som blir resultatet får vi forhåpentligvis vite denne uka. Jeg tror han kommer og blir en god forsterkning for stallen vår.

Hva tror du?

Samtidig er det klart at vår unge spanske forsvarrspiller Miquel Roque er gått på lån til den spanske klubben Xerez, melder Sky.

No comments:

Post a Comment