Thursday, August 9, 2007

Ny keeper på plass

Ut av det blå kom en ny keeper til Anfield, etter at Scott Carson ikke ville finne seg i å sitte på benken som reserve for Pepe Reina.
Det har en stund vært spekulert i hvorvidt Liverpool ville selge Scott Carson, og at prisen i så fall ville være rekordhøye £12m, i hvert fall i følge the Mirror.

Men fortsatt er Carson Liverpools eiendom etter at vi har latt ham gå på en sesongs utlån til Aston Villa. Og man kan forstå den talentfulle Carsons frustrasjon over å ikke få spille hver helg, etter en svært god sesong hos Charlton.

Det man kan spørre seg om i denne situasjonen er om det er smart å hjelpe en konkurrent, som vi til og med møter i første serierunde, med å finne seg ny keeper etter at deres egen førsteskanse er blitt skadet. Kanskje det ligger i kortene at Carson ikke får spille bortekampene mot Liverpool?

Men for at Carsons ønsker skulle gå i oppfyllelse måtte vi først ha en erstatning klar, og det har nå blitt klart at Liverpool er i ferd med å kjøpe Charles Itandje fra franske Lens.

I følge Sky er samtalene om overgangen allerede kommet langt med 24-åringens folk. - Vi er svært nære nå og kanskje noe kan bli klart allerede i dag, sier Rafa til tv-kanalen.
Litt senere i dag ble handelen bekreftet, i følge Liverpool.no.

Samtidig sier Rafa at han er sikker i sin sak i forhold til å bringe Gabriel Heinze til klubben. Alex Ferguson har så langt også vært svært sikker på utfallet av saken.

- Denne situasjonen med Heinze er svært enkel og klar, og jeg er helt sikker på hva som kommer til å skje. Vi ser oss ikke om etter noen annen venstrebac, sier Benitez i følge SportingLife.

No comments:

Post a Comment