Sunday, August 19, 2007

Liverpool - Chelsea 1-1

En kamp som så ut til å bli den fantastiske hjemmedebuten som Fernando Torres fortjener, ble ødelagt av en hodeløs dommer.

Da Fernando Torres scoret sitt første mål i en offisiell Liverpool-kamp, i hjemmedebuten, slik en ekte goalgetter skal, så alt så lyst ut.

Jeg hadde sagt til meg selv at "det er ok med uavgjort mot Chelsea". Men da Torres fikk ballen fra Steven Gerrard på venstre kant, sklei forbi forsvaret og satte ballen i lengste hjørne - nede ved stolperota, var seier alt jeg kunne tenke på.

Men nok en gang blir en kamp ødelagt av en dommer som ikke takler presset på dette nivået. Rob Styles, som i 2006 ble degradert til å dømme i 1. divisjon for å ha gitt Liverpool en billig straffe mot Blackburn, burde holdt seg der. For makan til filming fra den tidligere Liverpool-aktuelle vingen Malouda, som ga straffen, skal du leite lenge etter.

Men vi får ta det med det positive, og tenke at vi i hvertfall stjal to poeng fra Chelsea og at Fernando Torres fikk ut potensialet sitt i en viktig kamp. Noe som også kommer til å fjerne mye vekt fra hans skuldre.

Se Fernando Torres første scoring i en Premier League-kamp:





Se situasjonen som skapte straffen her!

Laget som startet:
Reina, Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa, Pennant, Gerrard, Alonso, Riise, Torres, Kuyt.

Benken:
Itandje, Hyypiä, Crouch, Babel, Mascherano.

Les ytterligere referat hos Liverpool.no og VG Live.

3 comments:

  1. Håper Styles blir degradert igjen, bare han holder seg der i de lavere divisjoner noen år og ikke viser seg i pl før han har lært seg å dømme.

    ReplyDelete
  2. Enig. Det var en HÅRREISENDE avgjørelse å gi Chelsea straffe! :o(

    ReplyDelete
  3. Det var vel ikkje filming ein gong. Han hoppa vel berre over ballen. Trur nok Chelsea sine spelarar var like sjokka som alle andre. Heilt latterleg.

    ReplyDelete