Wednesday, August 29, 2007

Harry til Spania?

I følge den australske avisa the Herald Sun kan Harry Kewell kan være på vei til spansk fotball.
Det skal være tale om en avtale på £2m som skal kunne ta Harry Kewell til den spanske andredivisjonsklubben Real Sociedad. Venstrevingen har fått lite spilletid den siste tiden, noe som selvsagt først og fremst skyldes skader.

Kewell har etter min mening kun i korte perioder sprudlet i den røde trøya, og kan kanskje trenge miljøforandring for å få fart på karrieren igjen. Real Sociedad rykket ned til 2. nivå i spania sist sesong men ønsker en rask retur til øverste nivå under tidligere Fulham-trener Chris Coleman. Og i følge Daily Mirror bør Kewell være en spiller som kan hjelpe ham med det.
Harry Kewell har kun et år igjen av sin fireårs-kontrakt med Liverpool.

Liverpools reservelag slo forøvrig i Karlstad 4-0 i den siste kampen av sin skandinaviske turné, blant annet ved et hattrick av Craig Lindfield.

4 comments:

  1. hehe.. skjer aldri. spansk andredivisjon? samme som wankerchip. Kan du se deg for Kewell der? Nei dette e okseballer. Kantene våre er ikke akkurat hvor vi bør svekke..

    ReplyDelete
  2. Nei, enig i at vi ikke bør svekke på kantene, men om vi får inn yngre og friskere forsterkninger, så gjør vel ikke det noe? Tror nok at Sociedad lett kan ta seg opp igjen i øverste spanske divisjon, og Harry kan jo være en god spiller å ha med på å gjøre det?

    ReplyDelete
  3. Du er en guru murphy, jeg elsker deg.du har så mange gode poeng å komme med på egen hånd.
    bra at sakene du tar opp har vært på .no i en uke eller to..Nytt stoff liksom...elsker deg, håper vi kan få det godt.....kozzz og klemmmzzz fra julenissen

    ReplyDelete
  4. hm... takk for "hyggelig" tilbakemelding. Kan ikke huske å ha lest om akkurat dette på Liverpool.no. Mulig at jeg tar feil, men har de skrevet om dette, da?

    ReplyDelete