Tuesday, August 21, 2007

Inhabil dommer?

Dommer Rob Styles, som ga Chelsea en MEGET diskutabel straffe søndag, sitter i styret for et selskap som har jobbet for Chelsea-eier Roman Abramovich.

Søndag mistet Liverpool to poeng de høyst sannsynlig hadde fått om ikke dommer Rob Styles hadde gitt Chelsea en feil idømt straffe. Nå har den britiske tabloiden The S*n klart å grave fram at det faktisk er flere koblinger mellom Styles og Chelsea-eier Roman Abramovich.

Styles sitter faktisk i styret for et firma som var med på å lage innkjørselen til milliardærens luksushjem i fjor sommer.

Etter skandaledømmingen sist helg er Styles blitt degradert fra Premier League-dømming – igjen – og har innrømmet sine feil.

Det er ikke det at vi skal insinuere at Styles faktisk bevisst dømte straffe til Chelsea, selv om han skjønte at det egentlig ikke var det. Men prinsippet om at en mann i hans posisjon må ha sin sti ren er så viktig, at det må settes et eksempel!

Spørsmålet har imidlertid, i følge Channel4 vært oppe til vurdering i Professional Game Match Official Limited, som sier at de ”har undersøkt saken, og at de er fornøyd med hans habilitet”.

I ettermiddag kom meldingen om at Gabriel Heinze likevel ikke får komme til Liverpool. Premier League-komitéen som var satt ned kom fram til at brevet Heinze hadde, ikke kunne sette kontrakten hans med United til side.

Det er imidlertid ventet at Heinze og hans advokater kommer til å anke avgjørelsen. Dermed er siste ord ennå ikke sagt.

Les mer om saken på Liverpool.no!

6 comments:

  1. The S*n som kilde? Patetisk. Du er ingen Liverpoolsupporter.

    ReplyDelete
  2. Ja, jeg vet at det er å bann i kjerka å vise the The S*n. Men jeg mener det må gå an å se bort fra kilden her, og se på faktaene i steden, om det kan veie i vår favør...

    ReplyDelete
  3. "Men jeg mener det må gå an å se bort fra kilden her"


    Herregud mann. Du har visst mistet poenget helt fullstendig.

    ReplyDelete
  4. anonym, får du skjerpe deg . Murphy er mere liverposupporter enn du noen gang kommer til å bli. Bloggen til Murphy er dritt bra, skriver om ting som kanskje ikke står på liverpool.no og andre liverpool sider.

    ReplyDelete
  5. Takk for at du forstår, anonym. Jeg ble nok så ivrig etter å skrive om dette at jeg et øyeblikk overså at det var The S*n. Men det at den avisa i fortiden har driti seg loddrett ut i forhold til Liverpool trenger ikke bety at de ikke kan skrive relevante ting om klubben...

    ReplyDelete
  6. "Men det at den avisa i fortiden har driti seg loddrett ut i forhold til Liverpool trenger ikke bety at de ikke kan skrive relevante ting om klubben..."


    Kanskje ikke, men det betyr derimot at du som Liverpool-supporter ikke skal sitere eller linke til den siden i noen tilfeller. Dersom du er uenig så har du veldig dårlige verdier i forhold til det å være rød. Og da er du en mindreverdig supporter.

    ReplyDelete