Monday, August 20, 2007

Mot en avgjøresle for Heinze

Det neste døgnet vil trolig sagaen om Gabriel Heinze bli avgjort.

Om Chris Bascombe og Liverpool Echo får rett i sine antagelser vil vi vite hva som skjer med Gabriel Heinze innen det er gått et døgn.

Premier League-panelet er nå samlet for å avgjøre om Manchester United må stå ved sine løfter om å la Heinze gå til hvilken klubb han vil til en avtalt pris. Allerede har Heinzes folk lagt fram sine bevis, i form av en fax signert United-sjef David Gill.

Samtidig hevder klubben de muntlig ga beskjed om at dette ikke gjaldt visse klubber som kan konkurrere med United om gullet i Premier League. Men går muntlig kommunikasjon over skriftlig i juridiske sammenhenger? Jeg ville tro at det skriftlige veier tyngre enn det muntlige.

Det er ventet at det kommer en avgjørelse om forsvarsspillerens framtid fra panelet i løpet av kvelden eller morgendagen.
Det viser seg at United imidlertid vil tape £6,8m dersom de ikke slår til nå. Heinze har nemlig planer om å i så tilfelle bli i klubben ut sesongen, for så å betale seg ut av kontrakten sin for en langt lavere sum.

Bra Gabbi! La Scum BLØ for sin ignoranse og arroganse!

3 comments:

  1. Kan vel være greit å få en slutt på såpe'n her ja... men tror vel ikke at jeg liker utfallet av en evt. overgang til LFC.
    Tror også at det er en rimelig god grunn til at det er lenge siden siste transfer mellom scum og LFC som er SÅÅÅ langt tilbake som 1964 - Phil Chisnall.
    Men mulig det er litt lettere å takle når det er en utlending og ikke en "Ordentlig" Manchester-spiller. Det blir evt. uansett med delte følelser om jeg får se Gabbi i en rødtrøye fra Merseyside.

    ReplyDelete
  2. Skriftlige og muntlige avtaler og kontrakter er i utgangspunktet like bindende i norsk rett. Men det er som oftest vanskeligere å dokumentere /bevise de munlige avtalene.

    Vet ikke hvordan rettstilstanden er i England på det punktet.

    ReplyDelete
  3. hm... nei, men ser ut til at Gabis kontrakt med United har veid tyngre enn brevet han hadde fått på fax, gitt... :(

    ReplyDelete