Sunday, August 26, 2007

Ville lure Heinze fra United?

Liverpool blir beskyldt for å ha brukt en annen klubb i sitt forsøk på å kjøpe Gabriel Heinze fra Manchester United.

I følge avisa The Times var det Heinzes agent som opprinnelig kom opp med planen som skulle "lure" United til å selge Gabriel Heinze til Crystal Palace, for så å selge videre til Liverpool.

Nå vet vi alle at Heinze til slutt endte i Real Madrid. Men historien kunne ha endt annerledes, og trolig mye mer dramatisk, om den påståtte planen hadde blitt gjennomført.

I føge The Times skal Crystal Palace ha blitt tilbudt £1m for å gjøre "jobben" med å hente Heinze, for så å selge videre til klubben vår. Nå forlanger United at FA etterforsker Liverpools rolle i saken, som ble oppdaget da Londonklubben nektet å bli med på planen og heller gjorde United og Premier League oppmerksom på forholdet.

Daglig leder i Palace, Phil Alexander skal ha gitt vitnesbyrd om kontakten og forslaget til kontrakt som skal ha kommet fra advokat Richard Green, som påstod han handlet på vegne av Heinzes agent.

Heinzes representant Roberto Rodriguez påstår han ikke kjenner til saken i det hele tatt.
Dersom dette stemmer, og Liverpool har vært med på plottet, er det svært uheldig. Men jeg velger å tro at det er advokat Green som har forsøkt å tjene seg noen kjappe pund her, uten støtte fra Liverpool i utgangspunktet.

Samtidig ser det ut til at vår bekymring for venstreback-plassen snart er en saga blott. Fabio Aurelio skal nemlig i følge Liverpool Echo kun være få uker unna å kunne spille førstelagsfotball igjen.

Aurelio har vært ute med en akilles-skade i omkring et halvt år, men var denne uka tilbake i full trening igjen.

Da er det vel bare på midtstopperplass vi nå er sårbare, ikke minst etter at Carragher ser ut til å ha brukket et ribbein. Men rekker Rafa å hente en spiller til før natt til lørdag?

No comments:

Post a Comment