Tuesday, August 28, 2007

Gamsten? Baptista? Crouch?

Det nærmer seg slutten av overgangsvinduet og nye spekulasjoner dukker opp som paddehatter.

I følge Sportinglife skal den spanske avisa Marca melde at Liverpool har lagt inn et bud på £13,5m for Real Madrid-spissen Julio Baptista.

Brasilianeren med kallenavnet ”The Beast” var i Arsenal på lån forrige sesong, men imponerte aldri, selv om han scoret fire av seks mål mot Liverpool i Carling Cup-tapet i januar.

Madrid skal i følge Goal.com, dersom Liverpool kjøper Baptista, bruke pengene på et høynet bud på superbacken Daniel Alves.

Dette ville trolig neppe være aktuelt dersom ikke en av våre spisser først forsvinner, og mest sannsynlig ville det i såfall være at Peter Crouch går ut porten på Anfield. Og til tross for at Benitez stadig understreker at Crouch er med i hans videre planer er det visstnok stadig andre managere som også tenker det samme.

Det siste er at Harry Redknap i Portsmouth skal ønske seg sin tidligere elev med på laget, og skal være villig til å legge £9m pund på bordet. I hvertfall om vi skal tro Daily Mail.

I følge ikke veldig etterettelige Tribalfootball skal den samme avisa også mene at Liverpool er villige til å selge for £15m. Noe jeg ikke har klart å finne i avisas nettutgave.

I følge All3points skal Liverpool også være klar til å overby Tottenham for å få Morten Gamst Pedersen til Anfield. Vi snakker om et bud på £10m for vår egen landslagsving, som har gjort sakene sine godt i Blackburn, men ikke på landslaget.

Tottenham skal ha vært interessert i Gamsten lenge uten å legge inn noe bud, men den dårlige seriestarten for Spurs skal ha gitt eierne grunn til å legge pundene på bordet.

I følge News of the World skal Liverpool legge inn et bud i løpet av uka, mens Bayern Munchen også skal være interessert.

Jeg finner dette lite trolig i og med at vi allerede er godt dekket på vingene nå.

Det er vel en midtstopper vi trenger nå???

5 comments:

  1. murphy!!
    Slutt nå med denne drittsiden din.Iallefall slutt å nedsøle Liverpool.no med din evige reklame!
    Sug deg i rumpa!!

    ReplyDelete
  2. Drit og dra, din anal-fabete jøde-neger!LOL

    ReplyDelete
  3. Dere er kjekke folk, det skal dere ha!

    En flott side. Har den på favorittet!

    ReplyDelete
  4. Flott blogg, ikke bry deg om tullinger som han øverste..

    Krever ikke så mye å slenge dritt om folk når man gjør det anonymt!

    ReplyDelete
  5. Takk for skryten! Nei, denslags usakligheter gidder jeg ikke legge merke til engang, gitt... ;o)

    ReplyDelete