Friday, November 30, 2007

Ingen røyk uten ild?

Bølgene vil ikke legge seg på Anfield. Finnes det røyk uten ild?

>>> Så har altså ikke bølgene lagt seg på Anfield likevel. I følge aviser som The Mirror vil en av våre eiere, Tom Hicks, forsøke å selge seg ut av klubben. Dette har imidlertid etterpå blitt avvist av Rick Parry, som i en kort kommentar sier at dette er komplett tull, så vidt han vet.

Det er altså såvidt han vet bare tull. Men det kan være ting Parry ikke vet. Og ingen røyk uten ild, eller?

The Mirror viser til ikke navngitte kilder i City, og tror at sheikene i Dubai igjen er aktuelle.

Jeg har ikke noe tro på at våre amerikanske eiere vil selge seg ut nå, bare ni måneder etter at de tok over. Men at de skjer noe under panseret på klubben vår, som vi ikke er klar over, er helt sikkert. Og at våre eiere sitter i Texas og vurderer sine investeringer, er også sikkert. Med den fallende dollarkursen og det usikre retningen det amerikanske kapitalmarkedet har tatt de siste månedene er de helt sikkert nødt til det, i forhold til en såvidt stor investering.

Hva tror du?

>>> Bortsett fra det gode gamle ryktet om at Sven Göran Erikson og Manchester City ønsker seg Peter Crouch, noe som igjen er blitt avvist av Benitez, er det veldig stille på ryktebørsen i dag.

Men ifølge TribalFootball skal både Chelsea og Liverpool ha blitt oppmerksomme på at Roma har problemer med å få Amantino Mancini til å skrive ny kontrakt. Både vi og andre klubber har tidligere blitt linket til den brasilianske vingspilleren, og Roma skal være klar for å cashe inn i januar.

1 comment:

  1. håper amrikanerene selger seg ut.. virker som dei har peiling på fotball. få dem vekk, dei ødlegger jo meir enn dei bygger klubben..

    ReplyDelete