Wednesday, November 7, 2007

8 mål og "nye" transferrykter

Dagen etter et fantastisk resultat og en kjempegod kamp i Champions League dukker et velkjent rykte opp igjen.
For en kveld det var på Anfield onsdag! Endelig får Yossi Benayoun sitt store gjennombrudd og scorer hattrick! Vi kan også konkludere med at Steven Gerrard er på vei mot sin virkelige storform, at Ryan Babel også kan fungere som spiss og at Lucas Leiva er på vei inn i den virkelige kampen om plass i førstelaget.

1-0 Crouch
2-0 Benayoun
3-0 Benayoun
4-0 Benayoun
5-0 Gerrard
6-0 Babel
7-0 Babel
8-0 Crouch

Trenger jeg si mer? Nei. Se alle målene nederst i dette innlegget. Eller les kampreferatLiverpool.no eller VG.no/live.

Hver gang det har nærmet seg et transfervindu de siste årene har ryktet dukket opp, og det skjer selvsagt også denne gangen. Den brasilianske backen Daniel Alves, som kan spille over alt i forsvaret, har stått øverst på ønskelista til mange røde fans de siste årene. Og trolig har ikke begeistringen blitt mindre det siste året.

Ikke veldig etterettelige TribalFootball melder nå at Alves er på vei bort fra Sevilla. Men som kjent: Ingen røyk uten ild. Så da kan vi bare starte spekulasjonene - igjen.

Fredi Kanoutes agent Christopher Mongai skal ha sagt, i forbindelse med at Kanoute kanskje kommer tilbake til Tottenham i januar, at Sevilla vil starte en ombygging av laget, og at Alves kan bli solgt.
- Sevilla ønsker å bygge om laget sitt, og jeg har en avtale med dem neste uke. De er ved enden av en syklus og jeg tror at Kanoute og Alves kan bli solgt, sier agenten. Og såvidt jeg kan forstå kommer disse uttalelsene fra den spanske avisa El Mundo.

Så hva tror vi? Får vi Alves DENNE GANGEN??

Se alle åtte målene fra Besiktas-kampen her:

No comments:

Post a Comment