Wednesday, January 2, 2008

Bytteavtale med City?

Skal høstens mest transfer-omtalte spiller forsvinne til en Premier League-rival mot at vi får to yngre talenter fra dem?

Høstens mest omtalte Liverpoolspiller når det gjelder overgangsspekulasjoner har vært Peter Crouch, og den heteste spekulasjonen har vært en overgang til Sven Görans Manchester City.

Denne gangen er det Lancashire Evening Post som mener å vite at svensken vil tilby Rafa Benitez en bytteavtale.

Som tidligere meldt skal Rafa være en beundrer av Citys unge midtbanespiller Michael Johnson. Han kan bli tilbudt som åte for å lokke Rafa til å selge Crouch.

Og i tillegg skal Citys Nedum Onuoha, som kan bekle alle plasser i forsvaret, være aktuell for å bli med i en byttehandel.

Den tidligere omtalte Lazio-spissen Goran Pandev skal ha bestemt seg for at valget står mellom tre klubber i Premier League, om han bestemmer seg for å dra til England.

Setanta Sports melder at han har ambisjoner om å spille på øverste nivå i England, men at Bayern Munchen er den mest trolige neste stoppestedet for spilleren. Om han likevel velger England skal Liverpool, Tottenham og Everton være de mest aktuelle klubbene.

Og i følge bloggen Talking Soccer skal Fulhams nye sjef Roy Hodgson være interessert i å hente vår eldste forsvarsspiller. Sami Hyypia har fått mye spilletid denne høsten, takket være skaden til Daniel Agger. Men Agger er snart tilbake fra skadeavbrekket sitt.

Jeg tror imidlertid ikke det er aktuelt å la den store finnen gå akkurat nå. Han har prestert solid i høst og forsvinner nok uansett ikke før tidligst til sommeren. Men mange vil nok også ønske at han fortsetter fortsetter på Anfield i en eller annen rolle.

Til slutt i dag skal jeg fortelle at avisa The Telegraph er med på å nøre opp under ryktene om at Rafa Benitez' siste dager på Anfield kan nærme seg.

Avisa mener det hele handler om lagets prestasjoner framover, ikke minst onsdag kveld mot Wigan på Anfield. Med andre ord vil Benitez få sparken om laget ikke presterer framover.

Og dette klarer bloggen Caught Offside å gjøre til at vår manager får sparken om vi ikke vinner i kveld.

Jeg tror ikke Benitez får sparken før eventuelt etter sesongslutt. Noe annet ville bryte med alle tradisjoner for denslags på Anfield.

Hva tror du?

No comments:

Post a Comment