Thursday, November 8, 2007

Nye Anfield større? Ingen Torres?

Rick Parry mener vår nye stadion kommer til å ha flere enn 60.000 seter når den åpner i 2011. Skal ikke Torres starte mot Fulham?
 For to dager siden ble det kjent at byggesøknaden til Nye Anfield hadde gått gjennom og blitt godkjent hos bystyret i Liverpool. Men dette er trolig bare første av muligens flere byggesøknader før vår nye storstue står klar til sesongstart 2011. Rick Parry mener det endelige stadionbygget vil ha flere enn 60.000 seter.

- Jeg tror ikke vi kommer til å ha 60.000 seter når vi åpner. Vi vil vurdere hva vi ønsker når det gjelder størrelse og legge inn en ny byggesøknad. Men denne første godkjenningen var et stort skritt i riktig retning, sier Parry i følge Setanta Sports.

- Vi starter antagelig arbeidet med det nye stadionanlegget til våren, men den endelige kapasiteten er ennå ikke bestemt, og jeg tror dette kommer til å være svært mye større enn 60.000, sier han videre.
 Det vil antagelig komme som et sjokk på de fleste Liverpool-fans, men det kan faktisk hende at Rafa Benitez starter med akkurat samme lag i lørdagens kamp mot Fulham, som mot Besiktas.
Benitez sier han regner med at Fernando Torres kommer til å være fullstendig kvitt skaden sin til da, men hinter om at han vurderer å bruke samme laget som i 8-0-seieren. Muligens vil han synes det er dumt å bytte vekk Peter Crouch og Andriy Voronin etter deres gode kamp på tirsdag.

- Vi får vente å se, men kanskje jeg sier at "ja, jeg ønsker å bruke samme laget" - men så kan det dukke opp skadeproblemer, så vi får vente å se, sier vår spanske sjef i følge Setanta Sports.

- Peter (Crouch) er svært profesjonell, men jeg ble overrasket over at alle spurte meg om Yossi Benayoun, Ryan Babel eller Peter Crouch, men en av våre beste spillere på banen tirsdag var Andriy Voronin, mener Rafa.

- Han scoret ikke, men han var utrolig god i måten han hjalp de andre spillerne med sine gode pasninger og kontroll på bevegelsene.

Eller kanskje Benitez bruker samme taktikk som mot Arsenal?

- Voronin er en stor spiller siden han kan spille i så mange posisjoner, siden han har så stor fotballintelligens.
Jeg mener det kan være et lurt trekk å la samme laget starte mot Fulham som mot Besiktas. Dette er en enhet som har spilt på seg en masse selvtillit, så kan Torres heller komme på om det butter mot.
Hva mener du?

No comments:

Post a Comment