Wednesday, November 28, 2007

Liverpool - Porto 4-1

Onsdag møtte Liverpool Porto på Anfield. En kamp vi måtte vinne for å henge med videre i Champions League. Se høydepunktene her!

>>> Kampen åpnet i et forrykende tempo og hele laget lyste av besluttsomhet og innsatsvilje. Og allerede fra start av så det ut til å bli en fin kveld på Anfield. Supporternes støtte-erklæringer til Rafa har tydeligvis smittet over på spillerne som dominerte stort i starten av kampen.

Så i det 19. minutt får vi endelig uttelling, og Fernando Torres setter sitt første mål i Champions League for Liverpool, på et nydelig hodestøt.

Så blir Alvaro Arbeloa dyttet bort i det 33. minutt av Alves og Porto utlikner heldig etter at Liverpool har eid kampen fullstendig så langt. Etter dette åpnet kampen seg veldig, og Porto fikk noen store sjanser. Men alt i alt var Porto heldige som kunne gå til pause med et uavgjort resultat.

Kampen fortsetter i samme heseblesende tempo i andre omgang, med et Porto som er litt mer med enn i starten av første. Deler av første omgang ble mye kjemping på midtbanen, men så endelig løsnet det igjen og Torres viser igjen sin storhet. Og når en Porto-spiller handser inne i 16. meteren og Steven Gerrard setter inn 3-1, var mye gjort.

Men det stoppet ikke der. I det 88. minutt får Peter Crouch for en gangs skyld satt inn et mål med hodet. Og da publikum sang "you'll never walk alone" var del to av aksjon avansement i Champions League godt gjennomført. Del tre venter borte mot

Les referat hos Liverpool.no og VG.no/live!