Sunday, November 18, 2007

Velkommen til å bli Javier!

Så ser det altså ut til at Mascherano blir på permanent basis. Ingenting er bedre og det gjør nok antagelig at minst en annen av våre andre midtbanespillere forsvinner.

 Som jeg skrev i den forrige posten gikk det altså mot at Javier Mascherano skulle skrive under på en avtale med Liverpool som gjør at han ikke lenger bare er på lån.

Liverpool.no melder nå at det har kommet et gjennombrudd i forhandlingene med Mascheranos eiere i MSI. Men supporterklubbens hjemmeside oppgir ingen kilde. De viser imidlertid til avisa News of the World, dit Chris Bascombe gikk fra Liverpool Echo. En avis som forøvrig er eid av Liverpool-hatede The Sxn, som jeg tidligere er blitt kritisert for å sitere.

Avisa hevdet at det var problemer med størrelsen på overganssummen - £17m, men Liverpool.no mener å vite at forhandlingene har ført til at denne summen inkluderer Javiers lønn de neste fem årene. Og det vil jeg tro gjør at overgangssummen i så fall blir vesentlig mye lavere enn £17m.

 Når Javier Mascherano nå antagelig er sikret permanent kan man trygt la Momo Sissoko forsvinne ut av klubben, og frigjøre penger til andre innkjøp.

Det kan se ut til at vi kan komme til å kjøpe den spanske forsvarsspilleren Ezequiel Garay, som også ifølge News of The World sier han godt kunne tenke seg å spille i England. Det melder i hvert fall Goal.com.

No comments:

Post a Comment