Saturday, November 10, 2007

Førstelaget - tolvte serierunde

Lørdag møter Liverpool Fulham på Anfield. Hvilke spillere skal stoppe den dårlige trenden med uavgjorte kamper på hjemmebane?

Denne gangen mener jeg laguttaket til Rafael Benitez - i hans 200. kamp som Liverpool-manager - bør være enklere enn på lenge. Men det vil ikke overraske noen om Benitez igjen gjør forandringer på laget til tross for storseieren tidligere denne uka.

Vi skal igjen møte et antatt dårligere lag på hjemmebane, noe som alt for ofte den siste tiden har endt med poengdeling. Og Liverpool og Fulham er faktisk de to lagene som til nå har spilt mest uavgjort denne sesongen. Fulham har imidlertid aldri vunnet over Liverpool på Anfield, og Liverpool er fortsatt eneste ubeseirede lag, ved siden av Arsenal så langt.

Rafa Benitez sier i følge BBC at han ikke tar ut laget med Champions League som grunnlag, men jeg mener vi bør ta ut de som slo Besiktas 8-0 på tirsdag.

Spørsmålet er selvsagt om ikke Fernando Torres bør få starte, siden han skal være tilbake fra skade. Men la heller han få starte på benken og heller komme inn og forsøke å avgjøre om det skulle bli nødvendig.

Hva mener du?

Dette er i følge BBC troppen: Reina, Finnan, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Hobbs, Aurelio, Riise, Babel, Benayoun, Gerrard, Mascherano, Sissoko, Kewell, Voronin, Kuyt, Crouch, Torres, Martin, Lucas.

No comments:

Post a Comment