Saturday, November 24, 2007

Newcastle - Liverpool 0-3

Liverpool spiller en solid bortekamp og tar tre viktige poeng på St. James Park. Se målene her!

Liverpool viser igjen fram sin gode borteform. I første omgang var vi det helt klart beste laget og dominerte stort, spesielt det defensive spillet. Newcastle hadde bare ett skikkelig skudd mot mål av Alan Smith, mens vi produserte flere gode sjanser.

Og som så mange ganger før var det vår Captain Fantastic, Steven Gerrard, som satte inn et frisparkmål og ga 0-1. Fernando Torres var farlig frampå flere ganger, og skulle ha putta på åpent mål mot slutten av omgangen, men skøyt i stanga. Det skulle vise seg å bli de tapte sjansers dag for Torres.

Andreomgangen startet fantastisk med Dirk Kuyt som litt heldig putter ballen i mål med kneet, etter en flikk fra Sami Hyypia på en corner. Og kampen fortsatte å holde seg i samme spor som i 1. omgangen med et Liverpool som er defensivt bunnsolide og skaper sjanser mot Newcastle.

Ryan Babel kommer inn for Harry Kewell, som startet for første gang etterskaden, og lager et nydelig 0-3-mål i det 65. minutt i samarbei med Torres og Gerrard. Torres fortsetter å skape sjanser, men så ut til å ha en uheldig dag i nord-øst.

Eneste minuset med dagens kamp mener jeg var Momo Sissoko som ikke gjør noen god figur, mens Lucas Leiva gjør en fin debut fra start.